Akiknek nincs fagyasztójuk, hogyan etessenek BARF szerint? Vagy egyszerűen ők ne etessenek így?
Vegyenek egy fagyasztót :)
Vagy minden nap menjenek ki a piacra beszerezni a napi adagot vagy ha 5 kg-os a kutyus, a hűtő fagyasztós részébe is elfér kb egy heti kaja.
35 kilós a kutyus...
Nem tudok/fogok ez miatt fagyasztót venni, panelban el se férne.
És az ugy jó ha mindig frissen adom neki? Mert azt hallottam hogy legalább két hétig kell fagyasztani.
Vagy jobb ha főzöm?
Mit vártál, milyen válaszokat?
Ha nincs meg a feltétele a nyers hús etetésnek, akkor nem etetsz nyers hússal.
Panel-36 nm-42 kilós kutya.
Megoldottam, hogy legyen egy 4 fiókos fagyasztó szekrényem, mert ragaszkodtam a hús etetéshez.
A fagyasztás a paraziták, elsősorban férgek miatt kell. Ha emberi fogyasztásra árult húst veszel neki, és kerülöd a vadhúst, pluszban rendszeresen féreghajtózol, akkor nem lesz baja tőle. Azt viszont remélem tudod, hogy sertéshúst nem szabad nyersen etetni (sem semmilyen sertés alkotórészt).
Azért én javaslom, hogy ha bejön a BARF etetés, akkor egy idő után valami kisebb fagyasztót, akár használtan, szerezz be, mert sokat tud könnyíteni az ember életén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!