Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma fogják elaltatni a kutyánka...

Ma fogják elaltatni a kutyánkat, mit adjak neki enni? Mivel tegyem szebbé az utolsó napját?

Figyelt kérdés

2017. máj. 22. 09:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
53%
Muszáj elaltatni titeket csak nem marna meg??..:(
2017. máj. 23. 13:45
 22/34 A kérdező kommentje:
A 4 éves tesómat marta meg :(
2017. máj. 23. 13:54
 23/34 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen nincs szocializálva.
2017. máj. 23. 22:50
 24/34 A kérdező kommentje:

Igen és 7 évig soha semmi gond nem volt vele, nem szökött, nem rombolt, nem morgott, harapott, ugatott feleslegesen és egyszer csak harapott. 7 évig simán kijött volna ha van valami.

De megmutatnád az állatorvos diplomádat, hogy így LÁTATLANBAN felülbírálod egy ÁLLATORVOS véleményét, aki 10 hetes kora óta ismeri a kutyát?

2017. máj. 24. 08:12
 25/34 A kérdező kommentje:
Ja és minden héten többször találkozott ismerős és ismeretlen kutyákkal is a kutyaparkban. Illetve gyerekekkel is jócskán a 7 év alatt.
2017. máj. 24. 08:16
 26/34 anonim ***** válasza:
48%
De a négyéves tesód bizti nem hergelte? lehet fél tőle!!! az enyém fél a kicsiktől morog rájuk de aztán hamar leszoktattam. Lehet dominálni akar felette egyszerűen azt meg hamar meg lehetne oldani!! Szerintem a doki adja vissza a diplomáját:(
2017. máj. 24. 08:16
 27/34 A kérdező kommentje:

Már nem követem az előző kérdésemet, de ott leírtam, hogy ült és tv-zet a kutya elindult felé morogva és megmarta a kis kezét.

Alig tudta leszedni róla. Utána mintha mi sem történt volna, hozta a labdát, hogy labdázzunk, nyalogatni akarta a vérző, ordító öcsémet, tehát nagyon látszott, hogy nincs képben, hogy azt ő tette.

2017. máj. 24. 08:24
 28/34 anonim ***** válasza:
48%

Hát ez tényleg elég fura!!:(

nem tudjátok leadni egy menhelyen inkább??? Nem érnék ingerek..

lehet az öcséd a "kutya helyén" ült gondolok arra hogy felmásznak fotelba stb. azt hiszik az ő helyük--és simán "csak" vissza akarta azt szerezni?? Néha tudnak vadulni..

Sajnálom öcsédet is pfff.

2017. máj. 24. 14:53
 29/34 anonim ***** válasza:
Szerintem egészséges idegrendszerű kutya, mindenféle előzmény nélkül nem harapott volna bele egy családtagba. Normális kutya nem bánt embert ha nem érzi fenyegetve magát illetve ha nem a területet védi. Lehet, hogy most jött elő , ki tudja milyen inger váltotta ki...
2017. máj. 24. 17:16
 30/34 A kérdező kommentje:
Pont ez az nem egészséges :(
2017. máj. 24. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!