Mennyire nehéz egy shar pei nevelése? Mennyire "szocializálható"? (kan)
interneten olvastam több helyen is, hogy makacs, nehéz a nevelése, nem jön ki jól más kutyákkal, macskákkal, idegenekkel.
nővérem csak havonta egyszer jön haza, őt hogyan kezelné?
olyat is hallottam hogy megmorogja néha a gazdit de utána nincs semmi gond, nagyon hűséges és okos kutya.
Ezeket olvastam, de saját ismerőseim tapasztalatai szerint semmi ilyen gond nincs velük(csak nem jön ki más kutyákkal)
az első 3 hónapban tudnék vele lenni és foglalkozni vele mert szeptembertől csak hétvégéken leszek otthon, de apám vele lenne.
nagy kertünk van, vinném sétálni, és más(barátok kutyáival) kutyákkal dunára, hogy kicsit szokja őket. Van egy öreg vizslánk és macskáink akikkel felnőne.
ez mennyire problémás?(macska kérdés, más kutyák, idegenek)
dunán összetalálkozik(póráz nélkül) más idegen kutyákkal akkor gond lehet?
mennyire kell komolyan venni ezt a morgás dolgot?
Természetesen nincs shar pei tartási tapasztalatom, és ez a kérdés célja, hogy információt szerezzek, ne elutasítást.
Az én,macskáim, kutyám érdekében.
Nem hiszem, hogy engem aki felnevelné, etetné stb. bármi durvát csinálna. Valamint azt se hogy a másik kutyával akivel felnőne. Macska az már más tészta(abba már csak reménykednék, hogy ha velük nő fel nem bántja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!