Mi ez a nagy öleb ellenesség sok embernél? Már nem egy kérdésnél láttam.
Nekem havanesem van. Eleve egészséges fajta, 15-16 évig is él.
Az enyémnek semmi baja, igaz nem a jófogáson vettem 30.000 ft-ért
Istenem ez az értelmi színvonal. Nem is csoda, hogy ott Magyarország, ahol ...
Nem sznob kutya a cavalier. Ennyi erővel a legtöbb kutya sznobnak való, mert nem 30 000 ft, hanem több.
A betegesebb is hülyeség. A legrövidebb ideig a dán dog, berni pásztor él. Egyik sem öleb. Melyek élnek legtovább ? Csivava, yorkie, mopsz, shih-tzu, uszkár, tacskó, jack russel terrier, puli. Nem egy öleb van köztük.
Nekem minden kutya egyforma, legyen kicsi, legyen nagy, mindet imádom.
Mindig volt kutyám sőt, kutyáim.
Nem adtam pénzt kutyáért, az élet hozta az utamba őket, soha nem néztem, hogy fajkutya vagy keverék.
És nem szarevésből nem fizettem kutyáért, mert pl. a keverék, 12 éves kutyámat most műtettem meg gátsérvvel, ami tokkal-vonóval idáig 150ezer Ft-ba került, pedig nem vagyunk jómódú emberek, hónapokig fogjuk megkoplalni az árát.
Ráadásul fekete kutya, amiket szintén "illik" mostanában mellőzni, kidobni, menhelyeken nem választani.
Egyre inkább nem értem az embereket!
Azért mert olyan mint a gazdája: drága, finnyás és hasznavehetetlen. Legyen az plázacica vagy öreg mamika.
Hozzátenném én sem a kutyát utálom, hanem amit/akit képvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!