Szia!Szerintem nem ciki elvégre a te kutyád és olyan nevet adsz neki amilyet akarsz!Szerintem főleg attól függ milyen nevet adsz neki hogy néz ki milyen a viselkedése és mit csinál.Ha nem tetszenek azok a nevek amiket eddig mondott neked más nézd meg a kutyanaptárat amit a neten találsz meg beírod a Google-be hogy kutyanevek vay kutyanévnaptár és megtalálod ami igazán tetszik neked ha ottsem tetszett egy sem akkor fordulj a szovedhez és megmondja neked mit válassz. :) Timi 11/L
2010. máj. 16. 16:24
6/17 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem ciki elvégre a te kutyád és olyan nevet adsz neki amilyet akarsz!Szerintem főleg attól függ milyen nevet adsz neki hogy néz ki milyen a viselkedése és mit csinál.Ha nem tetszenek azok a nevek amiket eddig mondott neked más nézd meg a kutyanaptárat amit a neten találsz meg beírod a Google-be hogy kutyanevek vagy kutyanévnapok
és megtalálod ami igazán tetszik neked ha ottsem tetszett egy sem akkor fordulj a szivedhez és megmondja neked mit válassz. :) Timi 11/L
2010. máj. 16. 16:25
7/17 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem ciki elvégre a te kutyád és olyan nevet adsz neki amilyet akarsz!Szerintem főleg attól függ milyen nevet adsz neki hogy néz ki milyen a viselkedése és mit csinál.Ha nem tetszenek azok a nevek amiket eddig mondott neked más nézd meg a kutyanaptárat amit a neten találsz meg beírod a Google-be hogy kutyanevek vagy kutyanévnapok
és megtalálod ami igazán tetszik neked ha ottsem tetszett egy sem akkor fordulj a szovedhez és megmondja neked mit válassz. :) Timi 11/L
2010. máj. 16. 16:25
8/17 anonim válasza:
Boccsi,hogy egymás után 3X elküldtem csak gyorsan írtam és utána vettem észre ,hogy rossz .(egyébként az utolsó a jó) :)
2010. máj. 16. 16:32
9/17 A kérdező kommentje:
crem sharpei. Mivel még pici a tulajdonságait még nem ismerjük, ez alapján nem tudunk nevet választani neki. Mondjuk ahhoz képest hogy most szakítottuk el a testvéreitől meg az anyjától elég nyugodt és nem is sírt még eddig, remélem nem is fog :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!