Altobello dobermann kennel?
Figyelt kérdés
Valakinek van vele tapasztalata?2017. máj. 15. 19:42
1/3 anonim válasza:
Őszintén, nem rajongok értük. Volt már jópár botrányuk. Inkább csak a pénz hajtja őket. Kiállításokon is egy-két kutya kivételével mind neveletlen, abszolút nem engedelmes. Néha súlyos küllemhibáik ellenére fajtagyőztesek lesznek... kicsit gyanús. De talán még mindig jobb, mint sok m.o.-i kennel.
Mielőtt kiskutyát választasz, mindenképp nézd meg élőben is őket, többször is! És ha van lehetőséged, kiállításokra is menyj el. Így láthatod igazán, hogy milyenek az ebek.
Nekem a szintén szerbiai Noblesshof kennelből van egy kutyám. Picit gyengébb a stopjuk, de makk egészséges, könnyen kezelhető és az eddigi kiállításain is jól szerepelt.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Ezt nem gondoltam volna, hiszen nagyon népszerűek és a kutyák is gyönyörűek.
2017. máj. 17. 21:20
3/3 anonim válasza:
Altobello kutyám van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. gyönyörü környezetben élnek a kutyák,és szépek. Nagyon szeretem az enyémet, és ami fontos, nagyon jó idegrendszerű, bárhova el tudok vele menni, minden érdekli. csak ajánlani tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!