Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Altobello dobermann kennel?

Altobello dobermann kennel?

Figyelt kérdés
Valakinek van vele tapasztalata?

2017. máj. 15. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Őszintén, nem rajongok értük. Volt már jópár botrányuk. Inkább csak a pénz hajtja őket. Kiállításokon is egy-két kutya kivételével mind neveletlen, abszolút nem engedelmes. Néha súlyos küllemhibáik ellenére fajtagyőztesek lesznek... kicsit gyanús. De talán még mindig jobb, mint sok m.o.-i kennel.

Mielőtt kiskutyát választasz, mindenképp nézd meg élőben is őket, többször is! És ha van lehetőséged, kiállításokra is menyj el. Így láthatod igazán, hogy milyenek az ebek.

Nekem a szintén szerbiai Noblesshof kennelből van egy kutyám. Picit gyengébb a stopjuk, de makk egészséges, könnyen kezelhető és az eddigi kiállításain is jól szerepelt.

2017. máj. 17. 15:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Ezt nem gondoltam volna, hiszen nagyon népszerűek és a kutyák is gyönyörűek.
2017. máj. 17. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Altobello kutyám van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. gyönyörü környezetben élnek a kutyák,és szépek. Nagyon szeretem az enyémet, és ami fontos, nagyon jó idegrendszerű, bárhova el tudok vele menni, minden érdekli. csak ajánlani tudom őket.
2017. jún. 23. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!