Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meddig hasonlítunk össze két...

Meddig hasonlítunk össze két kutyát ennyire gyakran?

Figyelt kérdés
Volt egy francia bulldogunk, 2 éve halt meg (szándékosan írom így). Igazi egyéniség volt, egyedi, utánozhatatlan kutya, mai napig hiányzik. Azonban fél éve úgy éreztük készen állunk arra, hogy új kutyusunk legyen, és más fajta mellet döntöttünk szándékosan, ne legyen az, hogy őt keressük benne. Imádjuk az új kutyusunk is, tényleg aranyos, nehéz lenne nem szeretni, annyira édes, de még napi szinten újra és újra megfogalmazódik bennem, hogy annyira más, mint a bulldogunk, és mennyire jó lenne, ha a természete hasonló lenne. Persze tudom, hogy ez így van jól, hogy ő más. Elfog múlni ez az "összehasonlítgató érzés" egy idő után, vagy ez mindig bennem lesz?
2017. máj. 13. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Valamennyire megmarad, de idővel tudod kezelni. Úgy értem, hogy az új kutyád új jó tulajdonságokkal fog rendelkezni már ő lesz a KUTYA. Nekem 7 év után lett újra kutyám és nagyon kell figyelnem, hogy kölyöktől ne vegyem természetesnek, ha megtesz olyan dolgokat, mint egy jól képzett felnőtt kutya. Pl. tudatosan mindig megdicsérem, ha leül mikor valahol meg kell állnunk valamiért, az előző kutyámnál ezek a gesztusok természetesek voltak, persze neki is meg kellett tanítani anno 20 éve:)
2017. máj. 13. 20:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokaig. Talan orokre. De az ember mar csak ilyen. Akinek ket elo kutyaja van az is osszehasonlitgatja oket. Persze nem rosszbol csak ugy. Viszont ha a bulldog alaptermeszet bejon neked akkor mindig keresni fogod azt a nem bulldogodba.

Nekem mikor meghalt a kutyusom ugyanolyan fajtat valasztottam mert imadom a fajtat. A kinezetet meg azokat a tulajdonsagokat amik mindegyik adott fajtaju ebnel megvannak. Aztan a tobbi meg amit hozzaad az az egyenisege.

2017. máj. 13. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!