Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek kicsi?

Szerintetek kicsi?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 8 hetes fiú staffordom meg mértem marmagassága:21-22cm sùlya: kicsit több mint 3kg. Szerintetek nagyon kicsi?

#Staffordshire-terrier
2017. máj. 11. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Az alsó határon van, de nem abnormálisan kicsi - és még bőven be is hozhatja. Milyen az alkata? Állatorvos mit mondott? (Az enyém mentett mix, ő is le volt egy kicsit maradva mikor elhoztam (soványabb volt a kelleténél, ugye mi felnőtt méretre nem tudjuk pontosan, mire számítsunk), az állatorvos azt mondta, két hétig kapjon kicsit több tápot, a következő oltásnál már rendben találta.)
2017. máj. 11. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:

A súly így nem mond semmit. Látni kell a kutyán sovány, vagy kövér, vagy megfelelő-e.

Honnan van a kutyád? Ha nem tenyésztőtől, akkor nem sok értelme van méricsgélni.

2017. máj. 11. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
En nem nagyon ertek a staffihez, csak azt tudom, hogy a baratome 6 hetesen volt 5 kilo:o
2017. máj. 11. 14:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem tűnik soványnak.Olyan pont jó nem is sovány de nem is olyan duci.Állatorvoshoz a napokban megyünk. Am nekem inkább olyan atletikus alkatunak tűnik.
2017. máj. 11. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!