Mindenki szidja a royalt de a kutyáim attól a legszebbek?
Kisebb a kakijuk es fenyesebb a szoruk mint a totw, acana, real es tarsaiktol. Ez mitől lehet?
Pedig szerettem volna szeretni azokat a tapokat de valahogy a szoruk nem volt olyan selymes es a végtermék is olyan volt mintha rinoceroszt tartanek kutya helyett.
Ti mit javasoltok? Milyen tapot? Mi lehet a bajuk a top premium nagyon dragaval?
Attól lehet, a kutyád nem olvas gyakorit.
Nem egyformán hatnak a tápok. Kutyától függ, melyik kinek jön be.
Nem divat szidni a rc-t csak meg kell nézni az összetételét kukorica,gabona leginkább.
Két kutyám van rc-től felpuffadtak,büdiket fingottak, 1 hónap alatt meghíztak,pedig mozgatom őket. Előírtnál is kevesebbet kaptak.
Nekünk nem jött be.
Ha neked attól szépek a kutyáid akkor etesd azzal :)
Mindenki azzal etessen amitől szépek a kutyái.
Az rc sporttápja, valamennyi elérhető sporttáp közül a legerősebb.
Nyersfehérje 32,00 %, Zsírtartalom 30,00 %, Nyershamu 8,10 %, Nyersrost 2,00 %, Lutein 15,5 mg/kg, β-karotin 2 mg/kg.
Összetétel: Dehidratált baromfihús, állati zsiradék, rizs, növényi fehérje kivonat*, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, halolaj, ásványi sók, növényi rostok, kókuszolaj, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum, rákféleségekből készült hidrolizátum, bársonyvirág kivonat, porc hidrolizátum.
Az én előző kutyámnak is fényes volt a szőre és jobb a kakija tőle, mint más táptól, aztán 6 éves korában már mozgásszervi gondjai voltak. Akkor sokat olvastam utána, akkor és azóta is több helyen találkoztam olyannal, hogy RC-n nevelt és tartott kutyáknál korán jelentkeztek mozgásszervi gondok.
Arról nem is beszélve, hogy a savhányás is mindennapos volt már 6-7 éves korára mellette.
Én nem tápot váltottam, hanem főzni kezdtem neki (sajnos nála immunproblémák miatt a nyersetetés nem volt jó), az a savhányást legalább megoldotta hosszú időre.
Most neked, ha meg tudod oldani, a nyersetetést ajánlom. De ne vaktában vágj bele, hanem olvas utána, a facebookon vannak nagyon jó nyersezős csoportok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!