Tojást adhatok reggelire a kutyámnak?
Ma rakott brokkolit csináltam és mielőtt megfűszereztem volna, szedtem neki egy tányérral úgy, hogy rizzsel elkevertem (a rizst se fűszereztem). Holnap tükörtojást szeretnék reggelizni és azon gondolkodtam, két tükörtojást adhatok-e neki reggelire? Kölyökkutya, még most próbálom a konzerven és a tápon kívül máshoz is szoktatni. Azért gondoltam a tojásra, mert apró csontot még nem ehet. És, ha lehet tükörtojást adni neki, elég két db vagy adjak hozzá tápot is?
Köszönöm!
Tényleg hasmenést fog kapni, ha a menüd szerint adsz neki adni kérdező!
Add neki a tápját, nem kell a változatosság, hetente kétszer-háromszor adhatsz neki natúr joghurtot nasinak, az egészséges. A változatos etetés, nem az.
Ez a menü egy gyereknek való, de nem kutyának. Milyen fajta? Az se mindegy.Heti egy tojást kaphat 40 kilós német juhászom. Nem tükörtojásnak, mert az olaj meghajtja. A táp tökéletes (ha jó minőségű prémiumtáp, abban minden benne van, ami kell egy kölyöknek. Főtt rizs sima főtt hússal mehet, fűszerek nélkül. A zöldségekkel sincs gond, répa, cukkini mehet, de pl hagymát nem kaphat. Édességre nincs szüksége. 2 tojás még egy hétre is sok. A kutyának jobb a kicsit "egyhangú " kaja, nem jó a változatosság. Speciel az én kutyámnak pl. a zsíros ,kövér húsoktól hasmenése van, így ilyeneket nem adok neki.
Ha tápot adsz, az tökéletes, ha nyersen etetsz, nézz utána a barf-nak, de a házi koszt felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!