Hány ujja van a kutyátoknak?
Figyelt kérdés
... és a skót juhásznak is ugyanannyi lehet?2010. máj. 15. 19:12
1/10 anonim válasza:
Az én kutyámnak sajna már nincs lába:S
2/10 anonim válasza:
Enyemnek 18, mert a hatso labarol mar kiskoraban levagtak a "huvelykujjat". Nem tudom, hogy a skot juhasznak le szoktak-e.
3/10 anonim válasza:
farkaskörmöt vágják, ha problémát okoz...az egyik blökimnek van, a másiknak nem nőtt
4/10 anonim válasza:
Mivel a collie nem egy külön faj, hanem a kutyafajon belül egy fajta, ugyanannyi lábujja van mint a többi fajtának.
5/10 anonim válasza:
Keresztanyám kutyájának az egyik hátso lábán több van 1-el. Csak azon az egy lában van 1-el tobb. Amugy tacsko.
6/10 anonim válasza:
hüvelykújj..,besza,behú:XD:D Az enyémnek 21...,Ő egy táltos kutya:)
7/10 Akiteki válasza:
Az én kutyám meg nagyon táltos, mert nekik gyárilag előírás (és ha lehet dupla) a farkasköröm.
8/10 A kérdező kommentje:
utolsónak: milyen fajta Kutyád van??
2010. máj. 15. 20:13
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2010. máj. 15. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!