Yorki gazdások, milyen gyorsan nől a kutyátok fülén a szőr?
11hetes yorkim van. Mikor 9hetesen elhoztuk, szepen meg volt neki csinalva a fulen a frizura, a ful tetejen le volt vagva a szor, mig az also felen kis bozont volt. Logott a fule es a tenyeszto azt mondta, hogy magatol fel fog allni, minden kutyajanak felallt 4honapos koraig.
Mi viszont aggodtunk, ezert ugy dontottunk, hogy felkotjuk neki, amihez levagtam a szort a fule teljes reszen, hogy ne huzza a ragaszto. Ejjel ratettem, reggel levettem. Nagyon viccesen nezett ki, mert ettol kezdve az egyik fule allt, a masik viszont logott :D:D
Ugyhogy kovetkezo ejjel megint ratettuk, reggel leszedtem es azota gyonyoruen all mindketto :)
Mielott hozzakezdtem, youtube-on neztem videot arrol, hogyan kell. Az egyiket akkor lattam, amikor mar fel volt neki kotve es ott azt mondta a no, hogy nem kell levagni vagy leborotvalni, mert amugy is evek mulva nol vissza. Ez nagyon megijesztett, nem tudom, hogy nyelvbotlas volt-e, vagy ez igaz.
Ti mit mondotok? Szeretnem, hogy visszanoljon, mert ugy cukibb volt(már ha ezt még lehet fokozni:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!