Kutyapisi gőztisztítóval, mit csinálok rosszul?
Kiskutya még sokat bepisil, így vettem egy gőztisztítót a felmosáshoz. Jelenleg ha pisil, azonnal felmosom hagyományos domestosos vízzel, amit naponta cserélek és reggel-este a gőztisztítóval feltisztítom a teljes padlót, illetve szellőztetek. Ennek ellenére még mindig pisi szagot érzek a lakásban sokszor. Illetve ragadósnak érzem a padlót. Mit csinálok rosszul? A őz elvileg nem illatosító és elég kellene, hogy legyen, nem?
Köszönöm!
Passz. Én is mindig domestossal mostam fel, de nem maradt csak a domestos illat. Talàn próbáld ki a szellőztetést, vagy moss fel citromlés-szódabikarbónás vízzel, esetleg vegyél àllatpatikában/állatboltban szagtalanítót.
Egyébként mennyi idős a kutya hogy sokat bepisil? Naponta 5-7szer leviszitek?
Mi is annó állandóan felmostunk vagy hipóval vagy domestossal. De sose maradt pisi szag.
Esetleg nézz körbe nem e folyt be valahová vagy vmire nem pisilt e rá.
Mi mikor kölyök volt a kutyánk esténként mindig csináltunk egy dupla felmosást vagyis domestoszos vízzel alaposan,majd megszáradt és rendes illatosított vizessel.
Felmosó fej külön volt pisis meg külön a lakásra, de esténként a második felmosásnál a lakásra valót használtuk.
Felmosó fej nagyon büdi akkor áztasd be pár naponta.
Sajnos a kutya tartás eleje ilyen,meg vhol a vége is.
Nálunk a 15 éves kutya nem szobatiszta,de egy helyre pisil lent vagyunk vele,de sétából haza jövet 1 óra múlva bepisil.
Heti 1x az egész konyhát tömény domestosba/hipóba áztatjuk, utána alaposan felmossuk. 1-1,5 havonta felmosó fej kuka és új, köztes időkben időkbe beáztatjuk domestosba meg mosóporba, ilyenkor szinte új lesz a fej :D
Mi is sűrűn cseréljük a vizet.
Nálunk sosincs pisi szag,pedig szinte 1-3 óránként tuti takarítunk ha itthon vagyunk. De örülünk,hogy velünk van a 15 éves nyugdijas kutyánk,annyira szeretetre méltó,nem lehet rá haragudni,nem ő tehet róla.Sajnos az öregség :(
Vissza térve hozzád,nem tudom mit csinálhatsz rosszul,mint írtam nézz szét nem-e folyt be vhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!