Ti mivel szoktátok etetni a kutyát?
Mi itthon maradékkal néha-néha táppal de nem prémiummal hanem azzal a 2.000-3.000Ft-s táppal,de nagyon szeretik.
Én úgy vagyok vele hogy a maradék "egészségesebb" valamennyivel mert nagyából tudod mivan benne?
Nektek mi a véleményetek?
Ti mivel szoktátok etetni?
Brit Premium táppal. (És néha kap hozzá töpörtyűt)
Mert az kutyáknak készül, a neki való alapanyaggal. Nem az én maradékom...
Nem disznót tartok, hogy moslékon éljen, hanem kutyát...
És attól, hogy tudod, mi van benne, attól az még nem biztos, hogy jó. Pl krumplifőzelék. A krumplit nem emészti meg a kutya. Tehát jól lakott, de nem adtál neki táplálékot...
Vagy kenyér. Semmi neki való nincs benne.
A mi tápunk minőségi, meg is látszik a kutyán, tiszta izom, fényes szőr.
Összetétel: nyúlhúsliszt (30%), kenguruhúsliszt (16%), burgonyapehely (14%), marhazsír (12%), marhahúsliszt (12%) burgonyaliszt (8%), alma (szárított, 4%), sárgarépa (szárított 1%), spenót (szárított, 1%), borsó (szárított 1%), glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, mannán-oligoszacharidok, fruktooligoszacharidok, yucca schidigera, áfonya (szárított, 0,005%), rozmaring (szárított, 0,004%), útifű-maghéj (szárított 0,002%), algák (szárított, 0,0018%), kakukkfű (szárított, 0,0014%), borsmenta (szárított,0,0014%), gyermekláncfű (szárított, 0,0012%), petrezselyem (szárított, 0,001%).
Szerintem magáról beszél, milyen minőségi. Mást nem kap, főleg mert nem akarom meghalasztani. Ennyit nekem megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!