Milyen kissebb meretű kutyafajtát ajánlanátok viszonylag tágas lakásba?
Eddig amik megtetszettek, azokról nagyon negatív visszajelzéseket olvastam (itt például) hogy nem valóak lakásba vagx max napi 5 óránál több aktív mozgással.
Beagle, jack russel tetszett.
Sajnos ez nálam nem lesz megoldható, persze nem vagyok hülye, a kutyát lehordanám napi 2 órát mozogni, jatszani, tanítani, hétvégéken nagyobb sétákra más kutyákkal, de tanulok és dolgozok is, szóval a fenti sok lenne nekem. Kicsit óckodok az ilyen tipikus szőrgombóc-panel kutyáktól, azért is tetszettek ezek a fajták mert hiába kicsik, mégis olyan "kutya alakjuk" van, ha értitek.
Mielőtt panelba költöztem 2 kuvaszom volt, ők feltétel nélkül tisztelnek, következetesen tudtam őket nevelni.
"ha ismeretlen keverek kicsit hozok haza"
Nem kötekedésből, de én sosem értettem miért csak a kölyök az érték. Egy felnőtt kutyának ismered a kifejlett méretét, a temperamentumát, a mozgásigényét, stb.
Egyébként az sem mindegy, hogy milyen intenzitású a 2 óra mozgás: lassú séta pórázon vagy biciklizés vagy feladatozós, labdázós-frizbizős történet vagy bandázás vagy mi :)
Na de hogy fajtát is mondjak: tacskó, törpe schnauzer, westie, törpe pincser, skót terrier, cavalier king charles spániel?
Tacskó.
Karakán vadászkutyák, és kuvaszok utàn nem lesz gond a nevelése
Mindenkinek koszonom a tippeket. :)
Mindenkepp kiskutyat szeretnek hazahozni, mert magam szeretnem felnevelni. Tudom, tudom sok a kidobott es hatrahagyott felnott kutya is akik ugyanugy megerdemlik a szereto otthont es ez igy igaz. De kolykok is nagyon sokan vannak es azt hiszem nem leszek rossz ember, mert megis egy picit hoznek haza szivem szerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!