Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi történik majd a kutyasuliban?

Mi történik majd a kutyasuliban?

Figyelt kérdés
Az első kutyám 4 évesen került hozzám. Mondhatni hogy nem kellett megtanítani semmire mert az előző gazdija már mindent megtanított neki, nagyon engedelmes kutya volt. Most van egy fiatal kutyám, akit kutyasuliba szeretnék vinni, hogy sokat tanuljunk együtt. De még sosem jártam kutyasuliban, és kíváncsi lennék hogy történik ott a kiképzés? A többi kutyával és gazdival együtt, vagy külön foglalkozás?
2010. máj. 15. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:

ahova én járok iskolába az én Rex-emmel,ott a többi gazdi is jelen van+ a kutyusok is,ugy van hogy elöször nagy játék utána kezdödik a foglalkozás,nagy körbe kell menni,utána szlalom a többi kutya között, utána meg az alap dolgokat csináljuk, utána megint játék,és végül az örzö*védö foglalkozás,

nálunk igy zajlik

2010. máj. 15. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonlóan zajlik , csak mi álltalában sorba megyünk egymás mellett és mögött.Hát iskolája válogatja h merre hogyan csinálják , nálunk 1 kiképző van és és ált. 10-15 kutya , de van ahol több kikéző van és 4-5 fős csoportokban dolgoznak.(gondolom ezek többe is kerülnek)
2010. máj. 15. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
2010. máj. 15. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:

a legtöbb kutyasuliban : a kezdőknek elmagyarázzák , és megmutatják ,hogyan viselkedjen a kutyával. ez kissebb csoportokban végzik ( 5-10 kutya )

az első időben a lényeg,hogy a kutya rád figyeljen !

és javaslom , hogy előző napon ne adj neki kaját !!!

és ha van rá lehetőség, kutyasuli előtt fáraszd egy kicsit, a fáradtabb kutya jobban figyel !!

a többi pedig már .......

2010. máj. 17. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!