Elköltözünk egy másik helyre. Van egy vizslánk. De kisebb lesz az udvar. Nem lesz depressziós?
Figyelt kérdés
Magyar vizslánk van és nem tudom mit kéne tenni.2017. máj. 4. 18:28
1/7 anonim válasza:
Ha megmarad a napi seta etapja, akkor tulajdonkeppen a kezdeti zavarodottsag (kb 1-4 nap) elmultaval nem fogja erdekelni.
2/7 anonim válasza:
Nem mindegy hogy mekkora a kert, mit csináltál eddig a kutyával.
Ha eddig volt egy 1500 négyzetméteres kertetek ahol szaladgálhatott a kutya és max heti egyszer vittétek sétálni,és most elköltöztök egy 100 négyzetméteresbe, akkor igen, az lesz. Kivéve ha ez után naponta legalàbb 1-szer elviszitek egy jó hosszú sétára.
3/7 anonim válasza:
Rendszeresen sétáltatott, házon kívűl lefárasztott vizslának (vagy bármely más kutyának) édes mindegy mekkora a kert. Az új helyet kell magát megszoknia, de ha történetesen lakásba költözöl vele, ott is tökéletesen elvan, ha megvan a napi séta adagja, benne bandázás más kutyákkal, agyi és fizikai lefárasztás.
4/7 anonim válasza:
Oké, annyiban tévedtem, javítok, hogy egy nagytestű pásztorkutyának persze biztosan mégse lenne mindegy, de egy vizslánál ez mindenképpen áll.
5/7 anonim válasza:
Depressziós? Na ne. A német juhászomma tanyáról költöztünk városi garzonba. Még soha nem láttam ilyen boldognak, kiegyensúlyozottnak. Sokkal többet van velem és sokkal többet sétálunk az új helyen, ráadásul sokkal több inger éri.
6/7 anonim válasza:
Az udvar mérete nem lényeges, mivel vizslát amúgy is lakásban kell tartani hideg időben, a mozgásigényét pedig a napi sétákon kell kielégíteni.
Tehát nem lesz depressziós, foglalkozni kell vele, sétálni, játszani, mint ahogy - remélhetőleg - eddig is.
7/7 anonim válasza:
Nekünk is kicsi a kertünk-nekem is vizslám van- de imádja a kertet, attól függetlenül h kicsi. Nem az udvaron futkarozik hanem a mezőn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!