SOS patkánytetemtől lehet valami baja?
Az egyik kutyám talált egy patkánytetemet a kertben, kb 2 tenyérnyi volt, de nem friss. A farkát elkezdte a szájával/lábaival tépni, gondolom meg akarta enni, de szerencsére észrevettem.
3 havonta féregtelenítem őket, a következő június elején esedékes.
Mi baja lehet,hogy a szájába vette, mire figyeljek stb? Nem vágom ezeket, de holnap el tudom vinni dokihoz persze, ha szükséges.
Rendben, köszönöm. Itattam vele tejet, mert egyszer már jártunk mérgezéssel.. (másik kutyusomat, egy jóindulatú nem dolgozó részeges fickó megmérgezte, mert a kóbor kutyák folyton támadták és mivel a kóbor és az enyém is sárga volt,neki azt jelentette, ugyanaz a kutya. Onnan tudom, hogy ő volt, hogy fenyegetőzött...)
Szóval a másik kutyusom miatt felkerestük anno a környék legjobb orvosát és ő mondta, hogy fagyállónál az alkohol, patkányméregnél a tej segíti a szervezet helyreállását... nem tudom az összefüggést, de én nem vagyok orvos :)
Szerencsére amúgy csak a farkát "nyalta végig", talán nem lesz baj. De figyelem azért, hogy minden rendben van-e.
Hát nem tudom, a megye legjobb orvosa mondta, a legmodernebb felszerelésekkel. Ha hülye lenne,kétlem,hogy ennyien szeretnék, nem?
De mindegy is, az a lényeg, hogy nincs baja a kutyusomnak :) köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!