Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baj, ha külön etetem a macskák...

Baj, ha külön etetem a macskákat és a kutyát?

Figyelt kérdés
Van 3 macskánk ők maradékokat kapnak (csontokat pl) és egy kölyökkutya akinek tápot szoktam adni és konzervet mert még 8-10 hetes és nem merem a barf étrend szerint etetni. Nem akarom, hogy egy tálból csemegézzenek. Eddig kaptak, ha megláttam, de most úgy döntöttem, a macskákét olyan helyre rakom, ahol Lili nem éri el és amikor Lili eszik, akkor én ülök mellette és mondjuk kávézok vagy addig beszélgetek telefonon egy barátnőmmel, utána elrakom egy olyan helyre a dobozát ahol a macskák nem érik el. Párom szerint mókás, miért baj, ha együtt esznek vagy, ha a macskák esznek Liliéből? Nem tudom, én nem szeretném. Ti mit gondoltok? Egyenek egy tálból vagy jó ez így?
2017. máj. 2. 15:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szomszédtól is kap enni, igen. A kerítéssel nincs gond, vaskerítés. Az a baj, hogy a kerítés rése között áttuszakolta magát... még egy kérdés: kölyökkutya azért rág mindent mert jön a foga vagy csak játszik?
2017. máj. 2. 18:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor tegyél csirkehálót amég nem nő meg és majd ha elég nagy elveszed. Sosem tudhatod mi történik az utcán ami miatt ki akar majd menni és ha most ki tudja magát préselni akkor amég hasonló méretben van bármikor ki fogja tudni magát préselni.

A rágásra pedig, igen azért rág mert így játszik, de késöbb a fogai miatt is fog rágni. Vegyél neki egy rágó játékot és ha épp a kezed rágja játék közben akkor add neki azt. Fontos, hogy a játék se legyen nála folyamatosan mert akkor elveszítheti a játék az 'értékét' a kutya számára vagy pedig teljesen játékfüggő lesz ami szintén nem jó. Esetleg adhatsz neki egy csirkelábat is nyersen rágókának ha áttértetek BARF-ra.

2017. máj. 2. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Kèrdező ajándékozd el a cicákat ha ennyire nem szereted őket.Hihetetlen,hogy a macskákat maradèkkal eteted(ha eteted egyáltalán) amikor ők valóban ragadozók tehát húsevők. A kutyàval barfoznál ès végignèznèd hogy a macskák közben éheznek. Nem az a baj,hogy nem szereted a macskákat hanem az hogy az érzelmi intelligenciád egyenlő a nullával, és ezt még le is írod.Èn ezen az oldalom még nem oltottam soha senkit le, de tőled konkrétan felfordul a gyomrom. Konkrétan súrolod a szadistaság határát,ès még élvezed is. Lehet lepontozni.
2017. máj. 2. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Nálunk a cica kajája egy külön helyiségbe van és egy kb egy méteres rács van az ajtó előtt. Ezen a cica át tud ugrani, de a kutyák nem és a kutyák nem is nagyon szoktak azon a részen lenni, szóval nincs kísértés, hogy átmásszanak. :)

A másik, hogy bármennyire is próbálkozom, a kutyák nem szeretik, ha evés közben szekálják őket(el tudom venni a kajájukat, meg minden), ha a macska megpróbálna beleenni a kajába, biztos lemorognák.

Milyen fajta kutyád van? Csak kíváncsiságból, mert amikor anyához mentem(ott is van egy ilyen mindenki macskája), a macska meglátta a kutyákat és amíg ott voltak, ő nem jött az udvarba. Pedig csak egy border és egy jack :)

2017. máj. 2. 20:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Roti és németjuhász keverék :)

Nem hiszem, hogy kellenének a cicák másnak, elég öregek :(

De hál istennek nem sokat vannak itt. A rágójátékon gondolkoztam, fizukor fogok is venni. Barátnőmnek a rotija szülés farönkkel szaladgál a szájában :D

Köszönöm a hasznos tippeket! Gondolkodtam és úgy lesz, hogy amikor a kutyus eszik akkor ott ülök mellette utána elrakom a tálját. Addig én tudok kávézni meg ilyenek...

És a barfos tanácsokat is megfogadom!

Tényleg próbálok jó roti gazdi lenni még csak pár napja van velem :)

Egy uccsó kérdés aztán elég volt belőlem: Lilit holnap szeretnénk kivinni a tóra mikor megyünk horgászni. Ilyen kiskutyát (8-10 hetes) ki lehet vinni? Köszi

2017. máj. 2. 21:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Amíg az összes oltását meg nem kapta addig én nem vinném a tóhoz. Milyen oltás kapott eddig,és pontosan mennyi idős a kutya?
2017. máj. 2. 22:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Az csak az oltási programon múlik. Ha megvan az ismétlő parvó akkor vihetitek. Elötte én nem nagyon vinném, de ha el is viszitek arra figyeljetek, hogy semmiképp ne egyen fel semmit és más kutyákkal még ne nagyon találkozzon még.
2017. máj. 2. 22:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2017. máj. 3. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!