Ha valaki meghal magányosan, a kutyája enni fog a hullájából, ha nincs más élelem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 12:23
1/13 anonim válasza:
huuu ez nagyon morbid....
a disznó enne belőle az tuti, de a kutyában nem vagyok biztos
3/13 anonim válasza:
Igen,ezt gyakorlatból tudom.
Az egyik közeli rokonom is meghalt szívrohamban,egyedül élt egy kertes családi házban,volt neki három kutyája,és amikor rátaláltak már széthordták a kutyák a kertben,és már csak csontjait tudták összeszedni a rendőrök.
4/13 anonim válasza:
Ha nincsenek össze zárva akkor nem hiszem,hogy meg kóstolna főleg ha a gazdája volna.
5/13 anonim válasza:
Ez megkorra morbid kérdés? Szerintem ha a gazdájáról van szó akkor ahhoz nem nyúlna viszont másba lehet, hogy belefalatozna.
6/13 anonim válasza:
Mielőtt meghalsz, csukd be a kutyát! :) :D
Vagy edd meg, hogy ne ő egyen meg!:D
7/13 Winner of Royal Hill válasza:
Bezárva nyilván egy idő után megkezdi a gazdát is.
Akkor is ha a gazdája volt és imádta. A kutyának ösztönei vannak! Ha éhes megkezdi az egykor imádott gazdit is. És nem morbid a kérdés!
8/13 anonim válasza:
Igen, elég gusztustalan :(( Egyik ismerősöm szomszédja meghalt és a két törpespicce evett belőle. Vmi egy hét után tört be a rendőrség a lakásba...
9/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem, inkább éhen hal a gazdája mellett. Pont emiatt mondják, hogy a kutya a leghűségesebb társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!