Mi lehet ez a székletben?
Néha (nem huzamosabb ideig, de egymás után pár alkalommal) a kutyám székletében van valami izé, nagyjából így lehetne leírni: világos színű, barnás, olyasmi formája van, mint egy kukoricaszemnek. Kemény állagú, egy adag székletben kettő-három fordul elő.
Enni Acana tápot eszik, azon felül többször csirkehusit mellé, ritkán konzervet.
Arra gondoltam, hogy mivel kap rágcsálni szárított marhagégét, talán az lehet a ludas, de a napokban nem kapott, ma mégis volt ilyen valami a székletben.
Féregre nem gondolnék, egyrészt nem is hasonlít, másrészt azért a biztonság kedvéért adtam neki féreghajtót.
Van esetleg tipp, hogy mi az amit így (vagy így nem...) emészt meg?
Amúgy a kedve, étvágya, mozgásigénye tökéletes, pont olyan, mint bármikor, láthatólag semmi baja, de azért csak piszkálja az agyamat a dolog.
Vigyek el egy adag mintát vizsgálni az állatorvoshoz, vagy túlaggódom?
Ha féreg nem is, de pete lehet.
Milyen féreghajtót adsz neki?
Ferdocat gelt hasznalunk. Kapott egyszer februarban, majd aprilis kozepen amikor eloszor talaltam a szekletben ezt a valamit.
Szoval a pete lehet ilyen nagy (meretre is kb kukoricaszem nagysagu, talan picit meg nagyobb) es kemeny?
Oszinten tanacstalan vagyok, mert ha a pete ilyen oriasi akkor mekkora a fereg...? Valahogy ez nekem irrealis, bar nem nagyon talalkoztam meg fergesseggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!