Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szomszéd kutyának átdobálni a...

Szomszéd kutyának átdobálni a kaját, hogy ne ugasson?

Figyelt kérdés

Egész nap elviselem valahogy,hogy ugat,de mikor a gyerekek alszanak délben akkor mindig dobok át neki valam csontot vagy rágós húst,hogy befogja.

Ezért bajba kerülhetek ha lebukok?

2017. máj. 1. 09:46
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:

Hogyne beszéltem volna. Nem tud vele mit csinálni. Ha nincs bezárva elszökik,átszökik ha be van zárva ugat. De amúgy csak addig ugat amig haza nem érnek. Tehát éjszaka csendben van,akkor ne etetem.

És eszembe sincs megölni,nem mérget adok neki,hanem kaját.

2017. máj. 1. 10:36
 12/58 anonim ***** válasza:
0%

Mi lenne,ha csinálnátok közétek egy kis kaput, amikor ugat a kutyus pedig átengeded és játszol vele egy kicsit. Az még 90 ft sincs, és nincs kockázat. A nagybátyám kutyája is így halt meg szegényem.

A mi kutyánkat is etette a szomszéd, aztán véresett fosott. Csináltam neki egy szép kis ábrát, kinyomtattam, kiraktam a kerítésre. Az első képen az volt ahogy átdobálja a kaját. A másodikon egy adag véres f*s. Egy orvosi számla (14e) majd egy boldog kutya. Azóta nem dobált át.

Ha annyira akarod hogy befogja vegyél neki állatkereskedésben direkt ilyen marhalábszárcsontot füstölve. Ugy van megcsinálva hogy veszélytelen, imádják, mert van rajta husi is, benne pedig velő vagy mi. Nálunk 1200ft, de kb fél méter és két kézzel lehet körbeérni. Az nem 1, hanem 15 napra elég.

2017. máj. 1. 11:04
 13/58 Andizsuzsi ***** válasza:

"Nem tud vele mit csinálni. "

A kutyával lehet, hogy nem (bár ezzel is vitatkoznék), de a kennelt tudná odébb tenni. Végső esetben erre a jegyző is kötelezheti, ha bejelented. Az etetés mindenesetre a lehető legrosszabb megoldás, mert megerősíted a kutyát az ugatásban.

2017. máj. 1. 11:25
 14/58 A kérdező kommentje:

Nem mobil kenel,de ha bejelentem akkor lebontatják vele?

Örülnék ha vissza kötné hátra.

Ez az engedjem át és játszak vele ugye csak vicc?

2017. máj. 1. 11:33
 15/58 anonim ***** válasza:
93%
Mégis hol laksz te? A kutyát kikötni és bezárni sem lenne szabad... Sajnos vidéken még mindig nagyon ostobák az emberek, ott minden 2. kutya 15 kilós 2 méteres láncon van. :(
2017. máj. 1. 12:04
 16/58 A kérdező kommentje:

Debrecenben,tehát nem falu.

4-től ki van engedve,el van engedve. Csak amíg nincsennek itthon addig van bezárva.

Ha itthon vannak nem jön át,nem ugat.

2017. máj. 1. 12:46
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is etette a szomszéd az érzékeny gyomrú kutyámat,erős bélgyulladást kapott infúzió stb majdnem belehalt. Én nem fizettem ki vele a számlát csak megmutattam és mondtam ha tovább folytatja. A kutya belehal akkor rágyújtom a házát.

Azóta nem eteti.

Szóval ez a lehető legrosszabb amit tehetsz.

Sok csont pl székrekedést vagy széklet besülést okozhat amibe a kutya szintén bele hal.

A másik amit írtak jutalmazod az ugatást azzal,hogy átdobsz neki falatot,tehát ugatok kapok kaját akkor még jobban csinálom.

2017. máj. 1. 12:46
 18/58 A kérdező kommentje:

Arra az 1-2 órára ha befogja nekem már jó. Nem mindig csontot dobok át van,hogy jó rágós húst.

Amúgy kb 4-5 hónapja csinálom és még az sem tűnt fel a gazdiknak, hogy minden harmadik nap ott a csont, szóval nem olyan elfogult agyonbabusgató gazdik.

2017. máj. 1. 12:51
 19/58 A kérdező kommentje:
Csak az érdekelt, hogy ha egyszer lebuknék lehetne-e belőle bajom? Vagy nem lehetne rámbizonyítani és így nem?
2017. máj. 1. 12:53
 20/58 Andizsuzsi ***** válasza:

"Nem mobil kenel,de ha bejelentem akkor lebontatják vele? "

Ha úgy ítélik meg, hogy alkalmas a nyugalmatok zavaeására, akkor igen.

2017. máj. 1. 13:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!