Milyen helyre vigyem szocializálni?
Van egy ideiglenes kutya nálunk, német juhász. Eléggé morci, de ha rászólunk, abbahagyja. De odakapni nagyon sok mindenre szeret.. a menhelyen az egyik ott dolgozó (aki a kutyák viselkedésével foglalkozik legfőképp) azt mondta, hogy vigyem emberek közé és tiltsam, ha olyan.
De mindegy hova viszem?
Egy játszótérrel egybekötött park is jó? Mert ez sétával is megközelíthető, nem kéne kocsikázni :)
Vagy tömegbe ne inkább?
#1 hát ez aztán mindenkit érdekelt
kérdező, ha nincsenek olyan sokan akkor szerintem vidd nyugodtan de vigyázz hogy ne legyen túl sok inger. Az embereknek meg szólj előre hogy óvatosan mert problémás.
Van kutyasuli, a menhelyes ismerősöm is ott dolgozik, de ő mondta, hogy nem az a lényeg, hogy a kutyaiskolában hogyan viselkedik, hanem hogy ingergazdag ismeretlen helyen is nyugodtan viselkedjen.
A játszótérre amúgy eszemben sincs bemenni vele, csak mellette kell elmenni, hogy a parkba érjek. De az kb 1 perc. Szájkosár rajta lesz, kaptam a menhelytől egy bőr szájkosarat. Önkéntes vagyok, és helyhiány miatt bevállaltam :) meg persze ha stabil lenne, akkor hamarabb lehetne gazdásítani :)
Na jelentem megvolt az első kihívás :D
Nem volt vészes, kb 5x volt kritikus, férfiakra. Amúgy hangja sem volt. 1 órát mentünk, elsőre. Holnap újra megyünk, de úgy érzem nem lesz vele nagyon nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!