Egy 1éves amstaff füle így kell hogy álljon?
Kép: [link]
Valamint hány kilósnak kell legyen? Most 26-27kg , kan.
Kereken egy éves, kiskorábban az egyik füle hegye előre míg a másik hátra bukott, de most égnek áll.. :D
Elvileg nem lehet álló füle, csak félig felálló (tehát a fele előre konyul), vagy rózsafül.
A súlya jónak tűnik, lényeg, hogy arányos legyen a magasságával, jól izmolt legyen.
Mivel az első kutyám minden időm vele töltöm 2 hónapos kora óta. :D Ne félj, napi szinten sétáltatom, vagy futtatom. Általában 3km-ert szoktunk futni, sétálni meg ritkábban. :) Viszont elég nagy az udvarunk és ott sokat játszunk kergetőzünk.
Tehát ne aggódjak a füle miatt? Sokat láttam, hogy van ahol leragasztózzák vagy mifene.
Marhajó hogy a családod nulla tudással szaporít...
(Ezredszer is elmondva: Fajtiszta= kutya, macska, tehén. FajTAtiszta=amstaff, németjuhàsz, boxer. Még jó hogy a kutyàd fajtiszta, hisz nem kavart be egy tehén).
Nem mondanám, hogy a családom, mivel nem tartjuk a kapcsolatot semmilyen formában, csak mikor megtudtam, hogy születtek kutyái és én pont venni akartam, akkor felkerestem és vettem.
Nem értem mire ez a bunkóság, az ő dolga mit csinál.
Az meg hogy fajtatiszta vagy fajtiszta, nem igazán hiszem, hogy akkora felháborodást kéne keltsen, mivel mindenki értette és érteni is fogja mire gondolok.
Mivel nem kiállításokra hordott kutyáktól származik a tied, fogadd el, hogy álló fülű lesz. Baja ebből semmi nem származik.
Még törzskönyves kutyáknál is előfordul nem jó fültartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!