Gyökér. Mármint a hirdető.
Ivartalanítás, vagy a tüzelő szuka megfelelő elzárása az persze luxus. :(
Neki kéne írnom inkább, de úgyis felesleges.
Szerintem kamu.
Meg érzelmi zsarolás.
Ez tényleg érzelmi zsarolás, eleve mégcsak 2 hónapos kortól lehetne elvinni az anyujától, mi az, hogy max addig vár ..
Meg hát az ő felelőssége a kölykök, ne hogy már megölje őket. Meg azt se értem minek vinnék tápot a ő kutyájának.
Meg már nem először voltak kiskölykei, amint az írásából kiderült ..
Én is elszeretnék hozni, félek, hogy megöli őket 😭
Szia! Nekem se adja ki, sztem már levette a hirdetést, valószínűleg elkeltek a kicsik.
Lényeg a lényeg, labrador és németjuhász keverék kiskutyákat hirdetett az illető 2000ft-ért vagy egy kis elemózsiáért az anyakutyának. Sokadik alom, ugyanaz a kan szökik át hozzájuk évről évre. Chipet nem rakat, mert őszerinte 4 hónapostól lehet, oltást-oltási könyvet "úgy gondolja" majd a leendő gazdi megoldja. Azt írta, ha két hónapos korukig nem talál gazdit a kölyköknek, akkor mivel a közelben lévő menhelyek teli vannak, ezért "el kellene altattatnia" őket ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!