Miért csak ilyen rövid ideig élnek a kutyák?
Miért? Mert Isten mindig azt veszi el, aki mellette is kell.
A szeretni nem kötelező. De ez az érzés az, amire mégis szükségünk van. Ilyen az élet. Próbálj nem erre gondolni. Ott fennt csak jobb lehet mint itt.
Próbálj meg nem gondolni erre, szeresd amíg csak lehet!!
Nekem 2013.12.25-én megmérgezték a kutyámat, 13 éves volt és nem élte túl :( iszonyatos volt elveszíteni..
De tényleg ne gondolkozz ilyenen, sajnos ez az élet rendje.. :(
Ne gondolkozz ilyeneken. Erre nincs ilyen érzelmi magyarázat.
Inkább az járjon a fejedben, mennyi élményben lesz még részetek együtt. :)
Az én kutyám szintén menhelyi (tulajdonképpen nem, mert menhelyre nem fért be és altatták volna), most 9 körül van, 8 éve nálunk. Nagyon sokmindenen keresztülmentünk ezalatt a 8 év alatt és úgy érzem, ha még él 8 évig, az sem kevés. Még csak pár ősz szőrszála van és tökéletes kondinak örvend. :)
Előtte két kutyánk volt együtt, az egyik idegbetegséget kapott és altatni kellett, mert kiképzett dobermann volt és a betegsége miatt közveszélyessé vált teljesen, gyógymód még ma sincs. A másikat megmérgezte egy félkegyelmű vénasszony, ahogy az utcában az összes másik kutyát is. Szegény nagyon szenvedett, őt is el kellett altatni. Ahogy az utcában az összes többit is. Mára már a nyanya is meghalt, szóval ő már nem veszélyes.
Mostani kutyámat meg tavaly májusban baleset érte, úgy volt, hogy menthetetlen, de végül úgy fél év alatt teljesen rendbejött. :)
Remélem sokáig él még, de ugyanúgy, ahogy egy ember is, meghalhatnak váratlanul. A hozzátartozóidat is érheti baleset, lehet gyógyíthatatlan betegségük vagy bármi egyéb. Legjobb barátnőm apukája meghalt, amikor 10 évesek voltunk, mert beütötte a fejét.
Az élet ilyen. Mind meghalunk valahogy. Kár az ezen való merengéssel elvenni az időt és energiát attól, hogy valóban élni kezdjünk.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!