Miért sántít a 7 hetes kutyám?
11/26 A kérdező kommentje:
Az előző kutyusoknál én rontottam el. Nem vittem időben állatorvoshoz. De most tanultam az előző hibámból ( bűntudatom is volt hogy ilyem esetből kellett tanulnom) és most egyből vittem őket beoltatni. Falun lakok és már úgy vittem haza őket hogy be lettek oltva
12/26 A kérdező kommentje:
13/26 A kérdező kommentje:
Anya szerint el van néha zsibbadva a lába. De szalad vele és úgy valamennyire ugrál egyik oldalról a másikra. Csak ha fel kellene állnia akkor kicsit nehezebb de meg tud állni. Itt nálunk biztos hogy nem esett baja nem eshetett rá semmi. Esetleg a többi kutyussal játszhatott vagy az anyukája ráfeküdt
Ha normális helyről veszel kutyát, akkor már 2 oltással rendelkezik, neked csak egyet kell beadatnod a veszettségin kívül. Sajnálom, e a történtek alapján nem túl hiteles, hogy neked ez valóban fontos lenne, vagy tanultál volna az esetből.
Egy ilyen fiatal kölyöknek nem zsibbad el a lába! És nem sántít ok nélkül! És ha játék közben sérült meg vagy az anya feküdt is rá, mi a különbség? Ezektől is lehet törés, ficam, szakadás. De lehet öröklött is vagy a rossz táplálás miatt. Ezt orvos tudja megmondani. Miért nem viszed el orvoshoz? Miért jobb nézni, hogy a kölyöknek fájdalmai vannak?
2017. ápr. 26. 20:53
15/26 A kérdező kommentje:
Elviszem orvoshoz de ezt tegnap délután vettem észre. Nem kifogasokat keresek de én suliban vagyok fél 4-re erek haza. Szüleim dolgoznak és nem tudom egyszerű így elvenni őket. Gondoljatok amit akartok én mindent megteszek értük a pénz nem számít. És ha fájna neki nem szaladgálna hanem feküdne és levert lenne. Nem kellene mindenkinek támadnia ezért.
16/26 A kérdező kommentje:
És azért az orvos sem buta szólt volna hogy ha baj lett volna abból hohy elhoztuk 7 hetesen. És mégegyszer mondom és nem azért hogy magamat mentsem tud rajta járni szaladni nagyon aktív kutyusok és tegnap láttam rajta csak hogy sántított. De nem úgy hogy fáj neki hanem mintha lett volna a mancsánál.
Remélem nem fizettél érte, ha már egy beteges keveréket kaptál.
2017. ápr. 26. 22:20
18/26 A kérdező kommentje:
Nem számít hogy beteg-e vagy sem mert akkor meggyógyítattom!! Border Collie fajtiszta.
"Border Collie fajtiszta." - ja, fajtiszta. Mivel kutya. De nem fajtatiszta.
Fajtatiszta kutya törzskönyvvel rendelkezik, valamint 8 hetes kora után 2 db oltással és chippel együtt adják el az új gazdának. Ez alap.
Picit olvasgass még a témában, bár már mindegy, a kutyák már nálad vannak. De legalább a későbbiekre nézve tanulj...
2017. ápr. 27. 07:35
A border collie az egyik legsokoldalúbb, legjobb fajta. Szégyen, hogy már megint egy bc-s szaporítóval van dolgunk. Sajnos a bc-k különlegességeik, nagyszerűségeik miatt tucat divatkutya lett, és mint te is, kérdező, az agyon szaporított kutyákkal tönkre teszitek a fajtát.
2017. ápr. 27. 08:44
Kapcsolódó kérdések: