Az angol agár hogy mozog terepen, ugy értem kiviszem a rétre elkezd futni kitöri a lábát, És medig birja a futást?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 21:14
2/10 A kérdező kommentje:
Ugy értem hogy fut a terepen, És medig birja a futást
2017. ápr. 24. 21:17
3/10 anonim válasza:
Ameddig el nem kapja a nyulat, vagy teged a vadőrök. Nem unod még? tényleg feljelentés lesz a vége.
4/10 A kérdező kommentje:
Csak arra vagyok kiváncsi medig birja a futást meg hogy mozog terepen
2017. ápr. 24. 21:27
5/10 anonim válasza:
Nézz meg egy videót róla és meglátod.
6/10 anonim válasza:
Istenem! Ez nekem fáj annyira hülye vagy! Vegyél ki 1 ismétlem 1! kutyás könyvet a könyvtárból. Egyből megtudod minden kérdésedre a választ. Minden egyed más ideig birja. Ha elötte minden nap kocogtál vele, jobban fogja bírni mintha lenne rajta 10 kiló felesleg.
7/10 anonim válasza:
Csak nekem tűnt fel, h ennyi avatás kerdes van mostanában?
9/10 anonim válasza:
Ezt a sok agaras kérdést ugyanaz az ember tette fel, mindig ki akarja vinni a rétre futtatni, és azt hiszi ennyi elég egy agárnak. Ja meg persze majd rá fog támadni a tezsvírének a pitbullja... Meg a dagadt gyerek majd viszi a rétre futtatni és kinevetik. :D
10/10 anonim válasza:
Akumi: LOL :D
Kérdező: példának okáért, ott van Józsi és Pisti, mindketten az emberi fajhoz tartoznak, ugyanannyi idősek, mégis a Józsi sakkozni szeret, Pisti meg futni. Szerinted melyikük fogja tovább bírni a futópályán?
És vajon Józsi és Pisti eredménye mérvadó lesz-e Andriska szüleinek mielőtt kiterelik egy szem gyermeküket a futópályára, hogy lefussa élete első körét? Bécit pedig hagyjuk, neki eltört a lába a múltkori futáskor, most csak a lelátóról figyeli az eseményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!