Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pitbull vagy agár tik melyiket...

Pitbull vagy agár tik melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Házban lenne,elvinném minden nap futatni És kivinném a rétre meg a parkba.

2017. ápr. 24. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

"A tesomimnak is pitbulljaik vannak, attol félek ráengedik majd,az agár megdudja védeni magát??????"

Ilyen körülmények közé semmilyen kutyát ne. Majd ha megtanultok normálisan kutyát nevelni, tartani. A jól nevelt pitbull ugyanis nem fog másik kutyára.

2017. ápr. 24. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
* nem fog másik kutyára támadni.
2017. ápr. 24. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyél kutyát, és szerencsétlen pitbullokat és adják el a tezsvíredék normális gazdiknak.
2017. ápr. 24. 22:18
 14/16 $$$$$ ***** válasza:
0%

Ugyan mar egyaltalan nem bizotos hogy rossz gazdak. Szerintem a megvédést úgy értette hogy jobban kialakul köztük a rangsor éa egyik kutya se pusztul el amég kivívják a rangsort. Mert ugye ha valaki vesz mondjuk egy kaukázusi mellé egy palota pincsut elég egyértelmü mi fog történni.... De ha egy masik kaukázusit vesznek mellé akkor valószínűleg előbb-utóbb összeszoknak.

De szerintem akkkor is a pitbull a jobb :D .

2017. ápr. 24. 23:43
 15/16 $$$$$ ***** válasza:
0%
A kaukázusis dolgot csak hasonlatnak írtam...
2017. ápr. 24. 23:44
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk rendszeresen a palotapincsik utasítgatják helyre a pofátlan kutyákat. A rangsor nem a méreten múlik, az csak akkor számít, ha már verekedéssel kell eldönteni a dolgot.
2017. ápr. 25. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!