Kutyámat reggel holtan találtuk, valószínűleg xilit. Fájdalmas lehetett szegénynek, vagy csak elaludt?
Egyébként nem írtam, hogy gyereket ölnék... nem tudom, mit tennék,ha a kutyámat gyerek öli meg, de azt sem nézem szép szemmel, főleg, ha szóltam a szüleinek és a gyereknek. De a szülőknek lehetne annyi esze, hogy ismerjék a gyereküket, és tudják, kaját dobal a szomszédba, és ha jön a szülinap, akkor elmagyarázzák, hogy ne dobja át a kutyának a tortát, mert belehal!!! Ha pedig olyan kicsi hogy nem fogja fel,mit keresne egyedül a kertben? Ha a gyerek a ludas, akkor is az anyjáékat kell elővenni, mert megbuktak nevelésből. Hogy van az, hogy pl tesómék gyerekei csak kutyának való jutalomfalattal nasiztatják a kutyákat, és ha ismerkedni akarnak az utcán,kellő tavolságból meg tudják kérdezni, lehet-e simogatni, amíg mások gyerekei ilyenek,mint a kérdező által leírt, meg rohannak a kutyához hogy juuuuuj cukiiii kutyaaaa..... aztán ha a kutya odakap mert pánikrohamot kap, akkor meg a gazda a hibás.... kb 5 kérdést olvastam el a mai nap folyamán, éa az emberek nem hazudtolják meg magukat, gyereket és kutyát nevelni nem tud a legtöbb ember!
(Kérdező ez nem rád irányul, nehogy magadra vedd)
Remélem a szülőknek is szóltál, hogy beszéljenek a lányukkal, és nem csak a kiscsajnak próbáltad elmagyarázni.
Ha a szülők is tudtak volna az etetésről, én becsöngetnék hozzájuk a kutyával.
Eltemettem ahol sétáltunk mindig (saját erdőrész), nem fogom feljelenteni, 6 éves kislány nem tehet róla, hogy még hülye.
De az biztos, hogy téglakerítést húzok arra az 5 méteres szakaszra.
6 évesen azért már képes lehetne felfogni, hogy beteg lesz a kutya ha olyat ad neki.
Szülőknek szóltál korábban?
A 6 éves kor nem lehet kifogás.
Unokaöcsém 5 éves volt amikor a kutya hozzánk került. Nagyon hamar megértette, hogy beteg lehet a kutya bizonyos ételektől, ezért mindig megkérdezi tőlünk, hogy adhat-e a kutyának ebből vagy abból.
Már csak azért sem értem, hogy nem tudta felfogni a kockázatot, amikor maga is beteg és neki is oda kell figyelnie az ételekre. Vagy visszamaradott szegény (ebben az esetben idősebb korára sincs túl sok remény) vagy a szülei bénák és nem képesek elmagyarázni neki semmit.
Részvétem. :(
És azért beszélgess el a szülőkkel. Hátha felfogják végre, hogy milyen fontos ez a dolog és a későbbiekben ez nem történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!