Ez igaz lenne a Cerberos kutya iskoláról?
Egyik kérdésben olvastam ezt a választ. Rossz tapasztalat után erdeklodott a kérdező.
"Én a 16.kerületi cerberosban voltam egyszer. Egy kutya túl eleven volt, az oktató elvette a gazdajatol és megverte.
A nyakorvvel felemelte a kutyat, annak a lába nem érte a földet.
Aztán a híres köves kannajukkal nem egyszer verték fejbe és amikor ugrott a kutya hasba terelte az oktató.
4-5 hónapos malionis keverék menhelyi kutya volt.
A gazdája végig nézze szonelkul, az óra végen bérletet vett, én többet nem mentem oda."

Nekunk is veluk volt az elso kutyasulis rossz tapasztalatunk. Mi is 20 perc mulva kifordultunk onnan.
A regebbi "tanulok" azt mondtak, amig valami regi oktato volt addig relative normalis mederben folyt az oktatas.

Lehet benne némi sarkítás (pl. az, hogy egy gazda csak elevennek bélyegez egy kutyát, nem azt jelenti, hogy tényleg csak eleven, és nincs valami más is a háttérben), de tény, hogy most már én sem ajánlgatom senkinek őket. Akik jó oktatók voltak, azok rég elmentek, a többség más suliban tanít, vagy sajátot alapított azóta. Az új gárda meg kicsit túlzásba viszi ezt a kannázásos témát, ahogy hallom.
(De azért halkan hozzátenném, hogy ilyen esetben érdemes megkérdezni az oktatót, hogy mi az adott nem tetsző bánásmód szakmai háttere. Meglepő, de kutyakiképzőnek általában nem az megy, aki szeret hobbiból kutyákat verni, szóval sokszor a ránézésre durva bánásmódnak is megvan a reális magyarázata.)

Tükör módszeres, nagyon gáz... Ahol flaskákat meg köveket dobnak a kutyákhoz, valamint azzal kezdik, hogy fojtó plusz szöges, azonnal menekülni onnan.
A mali érzékeny lelkű kutya is így szokták elb@aszni, mert nem értenek hozzá.

6-os
Tükör módszeres suliban tanultunk, egy darab fojtót nem láttam, és a palackot sem alkalmazták sosem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!