Szuka ivartalanítás utáni sebvédelem?
Kötést nem kapott rá, ezüstkolloiddal lekenték. Itthon gyerekbody-t adunk rá, hogy ne piszkálja a sebet, viszont az lenne a kérdésem, hogy sétáknál kell-e rá bármi védelem? Nem baj, ha koszos lesz? Nem extrém mocskosra gondolok, de ma pl ráhasalt a járdára és nem vagyok benne biztos, hogy ez így nem árt neki. Rossz idő esetén pl érheti víz a sebet? Tacsiról van szó, a legkisebb víz is eléri a hasát:)
A ruhát nem tudjuk ilyenkor rajtahagyni, különben nem tudja elvégezni, amit kellene... :)
Mi vettünk neki ivartalanítás után ilyen sprayt, az védi a heget.
Vagy pár napig amíg friss a seb bekened Betadinnal.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A ruhán mi is gondolkodtunk, de jön a melegebb idő, ha nem muszáj én azért nem szoktam rá ruhát adni (szálkásszőrű tacsi, jól viseli a hideget, a meleget már kevésbé).
Az jutott erről eszembe, hogy ha csak séták alkalmával a hasrészt lazán áttekerném valami vékonyabb anyaggal (kendővel esetleg), akkor ez védené talán eléggé, de nem is melegíteni annyira, hogy zavarja.
Az nálunk nem megoldás, hogy bent marad, szüksége van a napi sétaadagra :), bár az tény, hogy ma még elég rövidre sikeredett, de még fáradékony szegény.
Szia !
Én egy leggings szárát vágtam le és csináltam rá négy lyukat a négy lábának. Jól működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!