Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezzel tényleg pénzt lehet...

Ezzel tényleg pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés

Többször látok hirdetni kutyát,aki viselkedészavaros,hogy panzióba/magánszemélyhez küldik. Mármint menhelyről.A legutolsónál akadtam ki, egy kutyakikepző 3 ezret kér/ nap. Ha azt nézzük, hogy emellett nem kéne más munka, akkor végülis lehet ilyen munkája az embernek?

Tudom, hogy ehhez tapasztalat szükséges,eszemben sincs belevágni, csak érdekel, mert többször láttam már ilyen hirdetéseket... és még az is lehet,hogy pár év múlva tapasztalt leszek :D

2017. ápr. 19. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kutyakiképzőként igen, tényleg lehet pénzt keresni. Sőt akár meg is lehet belőle élni. Lényeg, hogy hatékony legyen, értsen hozzá, amit csinál, és jól csinálja. Ehhez sok-sok gyakorlati tapasztalat, és némi elméleti tudás szükséges.
2017. ápr. 19. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ehhez nem pár év tapasztalat kell. Sok száz problémás, agresszív, félős, teljesen kezelhetetlen kutyával kell előtte dolgozni, és ismerni az utat, hogy hogyan lehet ezeket a problémákat kezelni. Emellett érteni kell a kiképzés magas fokához is.

Hidd el, nem véletlen, hogy itthon van úgy 5-6 ember, akik ezt tudják jól csinálni. És ők sem többnyire csak ebből élnek meg.

2017. ápr. 19. 19:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, és tisztelem azokat, akik képesek ilyen munkára :) csak tényleg az ember elgondolkozik azon,hogy ha tényleg kapnal érte pénzt, akkor milyen jó munkája lehet az embernek,mármint nem könnyű, mert tudom, hogy nehéz út, de szerintem nagyon felemelő érzés lehet,ha egy kutyát a rossz viselkedésből átfordítassz egy kiegyensúlyozott boldog kutyává, és megmondom őszintén irigylem ezt az érzést, de nekem nincs tapasztalatom kutyázás terén.. de remélhetőleg sok mindent megtapasztalok majd az életemben, köztük ilyen alkalmakat is:)
2017. ápr. 19. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Inkább fárasztó és kiégető, hidd el. Segítek ilyenben, ilyen iskolán dolgozok. A harapások egy idő után már nem esnek az embernek olyan jól, pedig hozzá tartoznak ehhez. És végtelenül felháborító, mikor azért kell nekem egy kutyát "bántanom", mert a gazdi nem volt képes normálisan nevelni őt eddig. Olyan csúnya esetek vannak, amik bármelyik bulvárújság címlapján is megállnák a helyüket, mind azért, mert a gazda nem volt hajlandó normálisan állni a kutyájához, nem érdekelte a kutya, felelőtlenül választotta vagy nem foglalkozott vele eleget. És utána ezeknek a gazdáknak kell visszaadni a kutyát úgy, hogy tudom melyikük fog megváltozni és lesz képes a kutyájához felnőni -sajnos ebből van a kevesebb-, és melyikük marad továbbra is felelőtlen, nemtörődöm. És persze van sok kutya, amelyik a szívemhez nő, sajnálom visszaadni, mert tudom, hogy nem jó helye van a gazdáinál, ennél jobbat érdemelne. Ez minden, csak nem felemelő munka.
2017. ápr. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!