Ezzel tényleg pénzt lehet keresni?
Többször látok hirdetni kutyát,aki viselkedészavaros,hogy panzióba/magánszemélyhez küldik. Mármint menhelyről.A legutolsónál akadtam ki, egy kutyakikepző 3 ezret kér/ nap. Ha azt nézzük, hogy emellett nem kéne más munka, akkor végülis lehet ilyen munkája az embernek?
Tudom, hogy ehhez tapasztalat szükséges,eszemben sincs belevágni, csak érdekel, mert többször láttam már ilyen hirdetéseket... és még az is lehet,hogy pár év múlva tapasztalt leszek :D
Ehhez nem pár év tapasztalat kell. Sok száz problémás, agresszív, félős, teljesen kezelhetetlen kutyával kell előtte dolgozni, és ismerni az utat, hogy hogyan lehet ezeket a problémákat kezelni. Emellett érteni kell a kiképzés magas fokához is.
Hidd el, nem véletlen, hogy itthon van úgy 5-6 ember, akik ezt tudják jól csinálni. És ők sem többnyire csak ebből élnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!