Számodra melyik szebb?
Figyelt kérdés
1.
2.
Egyik kutya sem az enyém csak a blöki-n találtam mindkettőt és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2010. máj. 13. 21:31
21/27 anonim 

válasza:

Én a másodikat hazahoznám (mondjuk amilyen őrült vagyok az elsőt is) A párom tuti szívbajt kapna:D
22/27 anonim 

válasza:

Nem tetszik egyik sem különösebben. Nem valami szép kutyák ezek. Vadászkutya-félék, vagy mi? Furán áll a szájuk, a szemük sem túl vonzó.
Az egyetlen, ami tetszik, az az elsőnek a szép, egészségesen csillogó szőre.
Nem dobnám ki, vagy ilyesmi, mert megyőződésem, hogy a legcsúfabb kutya is szép lehet, ha szeretjük, és biztos nagyon szeretetreméltó kutyusok ezek is, de nem valószínű, hogy választottam volna bármelyiket is.
23/27 anonim 

válasza:

Szia!
Egy Kanadai kennelből való, mert nemrég költözünk ide Kanadából. Foltos vérvonal.
24/27 anonim 

válasza:

21:24-nek
Korábban vadászkutyaként használták nagyobb vadak vadászatához; ma őrkutya és családi kutya.
27/27 anonim 

válasza:

Nekem a második jobban tetszik, sookal barátságosabbnak tűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!