Gazdi tragikus halála után hova kerülhetnek a kutyák? Nagyon sűrgősen kellene nekik a hely.
4 nagytestű kutya, már nem fiatalok, 10-8-7,5-6 évesek, senki nem akarja befogadni őket a családból, de ott sem maradhatnak mert nincs senki aki etesse őket. Ahova eltudtuk volna vinni menhely( ez volt a legközelebb kb 40km) tele van, és őszintén megmondták, hogy nagy valószínűséggel őket már nem fogják örökbe fogadni, tehát nekik sem éri meg.
Próbálkozom távolabbi menhelynél de amikor mondom a kort és hogy nagytestűek, rosszul szocializáltak (pórázon nem tudnak sétálni, idegenekkel agresszív 3 kutya,a 10 éves szerintem süket), akkor nemleges a valasz. Sokan azt mondják inkább altassuk el... De a papa úgy szerette őket :/ Nem tudom :(
Bocsánat az kimaradt a leírásból,hogy Ausztria, Német határ mellett. Mi németben élünk ezért az etetés nem megoldott. És akié a ház már árulja is... Ő már most kidobná a kutyákat.
Facebookon és német-osztrák oldalon hirdetem őket.
Nem tudom, hogy végig lehet-e csinálni.
Egymással nem , csak ránk mozognak. Párom nagy nehezen rájuk rakta a szajkosarat, pórázt de akkor is megpróbált neki menni. Csak a pápára hallgatott, ha ő azt mondta nem akkor az nem volt. Ha rájuk szólt lehetett őket simogatni, hagyta. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!