Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik tápot válasszam ezek...

Melyik tápot válasszam ezek közül?

Figyelt kérdés

A helyzet,hogy egy ismerősömtől hozok el jövőhéten egy jelenleg 7 hetes kutyust,aki coop-os kutyatápot eszik, ezt szeretném leváltani valami jobbra,ezekben gondolkodtam:

- Bosch puppy,illetve bosch mini junior

- Purina dog chow puppy

- Happy Dog NaturCroq Junior

- Meradog Care High Premium Junior 1

- Markus-Mühle NaturNah Mini

Szerintetek?

2017. ápr. 12. 23:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Happy dog
2017. ápr. 12. 23:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Vagy Bosch vagy Happy Dog.
2017. ápr. 13. 07:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is a Happy Dog-ra szavaznék, a mienk a Dog Chow-ot úgy sem ette meg, hogy azelőtt kkidobva szedtük fel, és legalább 2 hétig éhezett. De 8 hetes kora előtt ne hozd el, mindkettőtöket megszivatod, mert az az 1 hét (jobb helyen 3) nagyon sokat jelent a kicsinek, ekkor megtanulja mekkorát szabad harapni, hogy kell játszani stb. Ezért minimum 8 hetes koráig az anyukájukkal kell lenniük a piciknek. Remélem állatorvosra van pénzed, mert az ilyen ki az apám, hol az anyám kölykökben elég sok a "hiba" genetikailag, vérfertőzés stb. És hatalmas költségeket vonz. Allergia, epilepszia, diszplázia, patella, szívbetegség. Nem a legszebbek. És 2 oltással féreghajtva hozd, így egészséges lesz. Sok boldogságot a kis tündérhez! :)
2017. ápr. 13. 07:33
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

#3:Azt írta h jelenleg 7 hetes és a jövő héten hozza el, ergo addigra meglesz 8 hetes.

Amúgy még egy szavazat a Happy Dog ra.

2017. ápr. 13. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Jajj bocsánat, nem jól értelmeztem a kérdést.

2017. ápr. 13. 11:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Az oltások, féregtelenítések rendben vannak/lesznek nála. Az ismerős akitől a kölyök lesz, örökölte a nagyanya két kutyáját,de nem tudta, hogy a nőstény vemhes. A nagyanya elég begyõpõsõdõtt volt, nem ivartalanítatta egyik kutyáját sem, (az oltások szerencsére rendben voltak,benti kutyák egyébként) amolyan ez az élet rendje elvvel, de ellés után amint lehet ivartalanítva lesz mindkét kutyus, plusz majd a kölyök nálunk is.

Btw.nem tudjátok, hogy mikortól lehet ivartalaníttatni? (Fél éves kor után?)

2017. ápr. 13. 18:27
 7/12 A kérdező kommentje:

Eddig inkább macskás voltam, a párom viszont allergiás rájuk,így kutyus lesz.. szerencsére ő azért jobban ért hozzájuk, mint én :)

Köszönöm a válaszokat egyenként, legyen szép hétvégétek,kellemes ünnepeket!

2017. ápr. 13. 18:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Kellemes ünnepeket nektek is! Már az első tüzelés előtt lehet ivartalaníttatni. :)
2017. ápr. 13. 18:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Innen magasan a markus mühle a legjobb. Hidegen sajtolt, természetes, jó minőségű. A többi a nyomába sem ér.. .
2017. ápr. 13. 23:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Pénztárcabarát és jó: Happy Dog

Drága de még jobb: Markus Mühle

2017. ápr. 14. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!