A kutyusomat úgy csúfolják, hogy: Cappy Icefruit. Mit tegyek? (Mert Capy a neve!)
Figyelt kérdés
2007. jan. 16. 19:49
1/10 anonim válasza:
Hát erről a kutyád nem tehet nem tutsz semmit se csinálni, vagy ha még kicsi és nem hallgat a nevére, nevet kell váltosztatni!!!
2/10 anonim válasza:
nevet kell változtatni ha még kicsi.
3/10 anonim válasza:
Nyugodj bele, és hívd te is úgy. :)
4/10 anonim válasza:
HELLO!!!!!!!!!!!!!
Ne törődj velük.
Szerintem ez jó név és ez maradjon a neve.
SZIA!!!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
Szerintem jó név, ne törődj a sok hülyével!! :-)
7/10 anonim válasza:
Szia!Szerintem se foglalkozz a sok idiótával!Különben is mindenki úgy nevezi el a kutyáját ahogy akarja!Szerintem még büszke is lehetsz a nevére,mert a Capy az nagyon jó név!
9/10 anonim válasza:
Én a helyedben, nem vinném eléjük a kutyámat, ha így k*csögösködnek vele :( Mondanád nekik, hogy ezt harcoltátok ki magatoknak ^^"
10/10 anonim válasza:
nevezd el túrónak vagy rudinak xdd amugy nagyot nevettem, aranyos név :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!