Táppal etetők! Ti valóban 20-30 dekát adtok pl. egy Eukanuba tápból a 30 kilós kutyátoknak? Számomra hihetetlen, hogy ettől jól lakik!
A kutya nem hülye, hogy kővel akarjon jóllakni. Te sem eszed meg éhségedben a golyóstollat.
Valami más oka lehet.
A követ meg nem hinném h megeszi hizsen megfulladna tőle.Szerintem csak játszik vel de ne hagyd neki !!!!!!
Qurva gyorsan elkopnak a fogai , kiképzőm mesélte hogy látott olyan 2 éves kutyát aminek már alig voltak fogai úgy elkoptatta a kő rágásával mert a gazdája azt hitte h ez jó a kutyinak.Adj neki botot ,fadarabot ha mindenképp rághatnékja van , vagy vegyél neki vmilyen játékot amit nyúzhat , de a követ vedd el tőle !
Ja, értem. Én is nagyjából kiporciózom, de ha látom, hogy valaki sovány vagy épp dagi, akkor változtatok az adagon.
Egyszer megmértem, nagymamám fél literes fémbögréjébe kb. 20 deka fér, abban adagolom a kaját. Cseppet nem hiteles, de a kutyáim nem szoktak reklamálni. :))
Ez valóban egy baromi rossz szokás.
Próbálj meg neki főtt marhacsontot adni, hátha jobban leköti, mint a kövek begyűjtése. Nem lehetne mondjuk a köveket megszüntetni az udvaron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!