Mit adjak a kutyámnak hogy ne haljon éhen?
Figyelt kérdés
Szegényem beteg, eléggé le van fogyva. Most tápot kap konzervvel (minőségi tápot) viszont nem nagyon eszi és 2-3 hét alatt 4 dekát fogyott. Mit adjak neki? Az orvos rizst tanácsolt főtt hússal és zöldségekkel de már azt sem eszi. Az oda adom 5 perc után elveszem dogot próbáltam, viszont most nem próbálkoznék vele mikor már amúgy is csont meg bőr. Mit adjak neki ami finom és tápláló?2017. ápr. 7. 19:19
11/15 anonim válasza:
Akkor én nem létező Calopetet vettem a beteg macskámnak...
Hogyne létezne?!
12/15 anonim válasza:
Ha az orvos vmit tanácsolt akkor azt kéne folytatni,mert nem véletlen,hogy felírt vmit. Bár ezt a diétát bélgyulladás és bélproblémáknál szokták javasolni.
Bőrbetegségnél nem értem miért ezt.
Beteg kutyák meg fogynak vmenyit, 4 deka még nem a világ.
Rizstől és a hústól hízna amúgy.
De miért pont ez a diéta? nem mondta a doki?
13/15 A kérdező kommentje:
Hasmenése volt és étvágytalan. Egyébként elírtam, 40dekát fogyott nem négyet. Minden nap tápot kap, de az adagjának csak a negyedét eszi meg és borzasztóan sovány. A doki nem mondott semmit mert most a labor eredményre várunk, még nincs semmi elkezdve viszont eléggé le van gyengülve, nagyon fáradékony és kissé bágyadt. Ezért kéne valami ami kicsit normál súlyban tartja.
2017. ápr. 8. 18:36
14/15 anonim válasza:
értem, akkor még béres cseppet javaslom,mert annak étvágyfokozó hatása van és immunerősítő is.
bélflóra helyreállítót érdemes adni még neki.
Illetve ha raksz egy két kanál élőflórás joghurtot a tápra nem eszi meg?
15/15 A kérdező kommentje:
nem, úgy sem eszi :(
2017. ápr. 9. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!