Milyen falyta láthatatlan kerítésetek van? Melyik a legjobb?
* fajta
Amúgy én megtanítottam a kutyát arra, hogy hova nem mehet. Pl kert. Ahogy arra is, ha kinyitom a kaput, akkor a kerítés vonalát engedély nélkül nem lépheti át. Ez elég.
Fajta.. Ezt fájt olvasni.
Szerintem sincs rá szükség, ahogy az első írja.
Fogalmam sincs miért javította át rosszra, fajta, persze :)
Ennyit az okos telefonról.
Ma olvastam itt erről, aztán nézegettem neten, de csak olyat találtam ami 30cm-4 méter, van ennél nagyobb táv?
Jó ez? Már az égig ér a kerítés és mégis kimászik. Így sokat van megkötve, ott meg ugat :/
Nevelés!
Ha még nincs ivartalanítva akkor azt is tegyétek meg mihamarabb.
Nálunk most nincs kerítés az egyik oldalon (most épül az új) a kutyák mégse mennek egy centit se a szomszéd telkére.
Ivartalanítás nagyon fontos.És akár kutyasuliba vinni ha nem sikerül megnevelni.
Bármilyen fájó,de egy jól nevelt kutya akkor sem hagyná el a kertet, ha nem is lenne kerítés sem.Vagy éppen tárva nyitva maradna.
Jó, persze kivételes eset lehet, pl szilveszteri durrogtatásnál a legjólneveltebb kutya is elmenekülhet.
De alapesetben nem kéne,hogy ilyen legyen, bármilyen kerítés is van.
Ha ivaros,akkor megvan az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!