Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan lehet egy kutyáról...

Honnan lehet egy kutyáról állatorvos nélkül megállapítani, hogy vemhes-e vagy csak elhízott?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 2. 12:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

4000Ft évente? nem lehetne azzal gyanúsítani téged sem, hogy túlköltekezed magad kutya ügyben :)

a minap csak azért a kullancs ellen védő tablettáért fizettem 3ezret, ami 5 hétig hatásos. a táp kb. 10 rugó havonta, a húst meg ilyesmit bele sem számoltam, amiből neki van főzve a kaja.

olyan kutyáról még nem is hallottam, aki nem akar játszani se kutyával, se labdával. ahhoz nagyon fáradtnak kellene lennie mindig. szerintem

2017. ápr. 3. 22:09
 22/23 anonim ***** válasza:
4 ezer havonta? Az igen. Nekem a táp kethavonta 15000. Kullancs elleni szer 7 havonta 7000. Féreghajtás 2-3 havonta 1000. Játékokat is kap és felszereléseket az évi 30000 kb. És még nem vittem orvoshoz se. Most ivartalanítjuk 22000. Es ezek teljesen alap dolgok. Mikor fogják már fel az emberek hogy kutyát tartani drága hobbi es nem kerti dísz?
2017. nov. 30. 19:16
 23/23 anonim ***** válasza:
Bocsi, évente. Ja es egy oltás sem 4000, mert kombit sem árt neki adni.
2017. nov. 30. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!