Valaki mesélne egy csivaváról? Milyen a jelleme? Mennyit eszik? Mennyit szeret mozogni? Mennyit alszik?
Nekem van csivava kiskutyám. Márciusban múlt 3 éves, kislány és Luna névre hallgat.
Nagyon értelmes kis jószág. Szeret játszani, igényli a szeretgetést. Én naponta kétszer adok neki enni. Minőségi tápot és pulykahúst szokott kapni vagy Royal Canin alutasakos eledelt.
Naponta 4x viszem le (panelban lakunk). Általában 20percekre szoktam vinni, de nem csak pórázon sétálunk, hanem elszoktam engedni és játszunk. Másik kutyákkal is barátságos, viszont a beagle-nél nagyobb méretű kutyáktól fél, mert kiskorában játék közben egyszer véletlenül egy nagyobb kutya ráfeküdt. Elég sokat alszik, naponta 12-16 órát alszanak a kutyusok. Viszont nagyon éber és jó jelzőkutya az én kiskutyám, mert ha valami szokatlan zajt hall, azt ugatással jelzi, viszont ha szólok neki, hogy elég, akkor abbahagyja.
Nagyon ragaszkodó, szeretetreméltó kis kedvenc és akár 14-16 évig is élhet, ha jól van tartva!
Én nagyon szeretem az én kis csivava kiskutyámat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!