Veszett lehet? Mit tennétek?
Figyelt kérdés
2,5 hónapos labi kutyánk ma megharapott délelőtt. Nem túl mély a seb (a tenyeremen, a hüvelykujjam tövénél), de vérzett és még most is fáj,'kicsit be van pirosodva.Veszettség ellen nincs még oltva, majd április közepén kell először. Felhívtam az állatorvost, azt mondta, nincs teendő, mert nem lehet veszett. Éjszaka is, nappal is udvaron van egyébként. Én viszont nem nyugodtam meg ettől. Tudnátok tanácsot adni? Ti mit tennétek?2017. márc. 29. 18:27
11/11 anonim válasza:
Láttam fent a youtube-on videót egy veszett,kb.két hónapos német juhász kölyökről...
Gyönyörűen produkálta a klasszikus tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!