Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti kutyasétáltatás közben mit...

Ti kutyasétáltatás közben mit szoktatok válaszolni a kellemetlen kérdésekre?

Figyelt kérdés

Nekem törzskönyves kutyám van, így relatív drága volt és olyan kellemetlen mindig amikor kérdezik, hogy milyen fajtájú és mennyibe került, utána jönnek az elkerekedett szemek... :D Furcsa, hogy manapság szinte mindenkinek Iphone-ja van, de annak az árán senki nem néz nagyokat, pedig az csak egy telefon.

Voltatok már hasonló helyzetben? Mit szoktatok olyankor mondani?

2017. márc. 27. 13:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Naná, az ilyen érdeklődőknek azonnal hazudni kell, még a végén kifigyelik hol laksz, és volt kutya nincs kutya... borzalom.
2017. márc. 27. 15:42
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

Én azt mondom sokba.

Ha rákérdez megmondom.

2017. márc. 27. 16:45
 13/13 anonim ***** válasza:
82%

Én csak olyannak válaszolnék,akit látom,hogy komolyan érdekel és ő is gondolkozik tenyésztős kutyán.

Csak azért,hogy tudjon min megbotránkozni nem mondanám el.Ugyanúgy a kétes alakoknak sem, pl akit a 10# írt.

2017. márc. 27. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!