Hónap végén, nehezebb hónapokban inkább maradék vagy inkább olcsó táp?
"Mindig hoz haza kaját, de tudom mi megy egy konyhán, nem enném meg."
Azért így válogatni elég luxus... Ha igazán éhes lennél a xart is megennéd, nemhogy egy konyhából hozott kaját odaadni a kutyának...
Erősen kamu-gyanús ez a kérdés...
Te nem enned meg, de a kutyának odaadnád? :(
Nem bántásból, tènyleg, de ha nem bírod anyagilag, akkor miért tartasz kutyát?
Ha hó végén kell dokihoz vinni valamiért, akkor mit csinálsz? Csak próballak megérteni.
6 éve van meg, 2 éve vagyok egyetemista.
Ez a te nem ennéd meg,de a kutyának oda adod ez What??
Dolgoztam diákként Debrecen egyik legjobb éttermének a konyhájában, és menzán is ha ott olyan körülmények, hanyagság volt... Szörnyű. De azért valljuk be, ha nem most kezet a szakács, nem mossa le a pultot amin a nyers húst vágta és úgy vágja a zöldségeket, salátákat rajta, attól egy kutyának semmi baja ( mivel még nyitva van az étterem ezért az embereknek sem) csak a tudat. A menzán rendszeresen lejárt szavatosságú húst simán megcsinálták, nem volt büdös, szintén nem lesz belőle baja a kutyának, de én nem enném meg.
Inkább eszek 4 zsemlét egész nap, minthogy azt egyem.
Ennél többet nem tudok dolgozni, sajnos.
Amúgy sem a legdrágább táppal etetek.
Ha orvosra van félretéve pénz, évek óta, de még soha nem kellett.
Okè így már èrtem, ezért is kérdeztem.
Szerintem válassz olyan tápot, amit egész hónapban megengedhetsz, mert a kutyáknak a gyomra nem jól viseli a táp váltásokat, főleg hirtelen és a házi kosztra is igaz ez.
Inkább állandó jelleggel ugyanazt a tápot kéne adni neki.
Milyen tápot eszik JELENLEG a kutya? Hátha tudunk ugyanebben a minőségben olcsóbbat ajánlani.
Azzal is lehet egy kicsit spórolni, ha pl. hétvégén -ha valahogy megoldható - főzöl neki rizst meg valami olcsóbb húst (pl. farhát). A "maradék" se feltétlenül rossz, hacsak nem nagyon fűszeres vagy csípős kajáról van szó..Értelemszerűen a bablevest nem adjuk a kutyának, de egy rizses hús pl. nyugodtan mehet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!