A hám vagy a rendes nyakörv a biztonságosabb a sétához?
Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 14:59
2/13 anonim válasza:
Érzékenyebb kutyáknak (ahol a nyak is könnyen sérül pl csivava) ott a hám.
3/13 anonim válasza:
Én nyakörvvel sétáltatok, de hám is szokott lenni rajta mert ha a kutyát épp gyorsan el kell rántani vagy megfogni vagy bármi akkor a hámot könnyebb megragadni mint a nyakörvet.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi.
2017. márc. 24. 15:15
5/13 anonim válasza:
A kutya szempontjàból vagy a tiedből biztonsàgosabb? A tiedből a nyakörv. Sokkal könyebben lehet azzal irányítani a kutyàt.
6/13 anonim válasza:
Nekem csak a hám+nyakörv biztonságos. Félrk az egyik kiold és elszökik. Mindkettő mindig rajtvan.
7/13 A kérdező kommentje:
Mindkettő, sajnos nekünk már volt olyan h a nyakörv kikapcsolódott és azóta is félek azzal menni.
2017. márc. 24. 16:30
8/13 anonim válasza:
Nekünk a hám. Egyik kutyám felos. Volt hogy kirangatta a fejét a nyakorvbol és az autók alá futott. Azóta vagyok elnéző a bmw-sekkel. A sok paraszt meg nem állt volna. A bmw-s srác megállt keresztbe az uton megállítva a forgalmat hogy osszeszedhessem a kutyám.
Ezek után csak a hám. Persze húzzam meg jól a nyakorvet. Mi számít jónak? Én nem kísérletezem. Amikor kibújt belőle akkor is szoros volt.
9/13 anonim válasza:
A hám se biztonsàgos, én kutyàmat tépte már meg olyan kutya, aki hámból bújt ki.
10/13 anonim válasza:
Wddig a mienknek meg nem sikerult. Es nem is fel mar annyira uh. Ritkan vannak memekulo hajlamai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!