Mitől-miért van ha a kutya csak egy kölyköt ellet?
Az ultrahangon mit látott a doki. Hány kölyök van?
Gondolom nem volt ultrahang. Na most vagy az van, hogy tényleg csak 1 kölyke lett, vagy az, hogy a többit nem tudja megszülni. Ti pedig nem csináltok semmit, szóval reggelre már halott lesz a kutya. Gondolom császármetszést nem fogsz végezni rajta?
Nem kellene szaporitani a vakvilagba...!!!
Allatorvos, mutet, vagy a kutya elpusztul a bent ragadt kolykok miatt.
Mit mondott az orvos? Gondolom ha már a szaporítás megy, vele is konzultáltatok... Ellés után amúgy is ki kell hívni, hogy megnézze, minden rendben van-e.
Itt senki nem fogja tudni, hogy hány kölyköknek kellett volna születnie, vagy maradt-e a szukában kölyök.
valóban ha már vemhes állatod van,akkor illene elvinni dokihoz.
az ultrahang alapján percek alatt megmondta volna,hogy mi a szitu,hány kutyát lát stb
szerintem eléggé 0 felé konvergál az esélye,hogy tényleg csak 1 kutya született. a többiek még lehet bent vannak.
el kéne vinni az orvoshoz, amíg még nem késő
ha ne adj isten halva maradnak benne a kiskutyák,az az anyát is el fogja vinni. a már megszületett kutya meg éhen pusztul ha nem etetitek
vigyétek el orvoshoz.
és szerintem ha minden rendbe jött,akkor érdemes átgondolni az ivartalanítást.
sok komplikációval járhat a dolog, én nem kockáztatnám a kedvencem életét,azért hogy pár ezret keressek a kiskutyáin.
Attól, hogy te úgy látod jól van, még közel sem biztos hogy így is van és nem volt több kölyök akik benne maradhattak. Ebbe simán belepusztulhat a kutya. Tudom, hogy a kutya neked csak egy bevételi forrás, hogy majd eladod a kölyköket és abból te milyen szép pénzt kapsz, de legalább arra vedd a fáradtságot, hogy elvidd az orvoshoz és nézze meg van e valami probléma.
Ő is egy érző, élőlény csak sajnos rossz helyre került. Ivartalanítani úgyse fogod, kár említeni mert tipikus olyan ember vagy aki a kölyköket már beszámolja a fix jövedelmébe, hogy majd ebből jól meggazdagodsz.
Sajnálom., hogy a kutyádnak ilyen primitív gazda jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!