Mitol lehetet ez a seb? keppel, csak EROS idegzetueknek!
Ma reggel vettem eszre a kutyamon. Allatorvoshoz csak a jovoheten tudom elvinni sajnos munka miatt, addig tudnek valahogy segiteni neki? Kammila teas tisztitas segitene? :(
Valaki tapapasztalt mar hasonlot?
Kerteben tartjuk szabadon, nem szokott elszokni, most ivartalanittattuk. Bolhaja nincs.
Dolgozok, sajnos nem tudok kepet csinalni.
A szomszed felol egy alacsony fa kerites van, azon regebben atszokott, de mostanaba leszokott rola. Lehet hogy megis atnezett a szomszedba es porul jart? :/ Hat oszinten nagyon remelem hogy igen, nem pedig valami fertozest kapott el.
A betadin jo otlet! Koszonom! Azzal kezeldni fogom.
A cukorról!
A kutyámnak ivartalanítás után tályog lett a hasán betadinnal meg antibiotikum ma l úgy látszodott meggyógyult!
Rá pár napra az oldalán 2 tenyérnyi duzzanat!
Orvos!
Felment a gyulladás oda!
Tályog megnyitás szurik tisztítás stb.
Mindent kipróbált az orvos krémek szurik gyógyszerek betadin stb.
A kutya Nem javult!
Olvastam a cukorról, de addigra a kutyának a 2 tenyérnyi helyen leszakadt a bőre a tiszta húsa látszodott!
Az orvos altatni akarta!
Napi 2szer vastagin kristály cukor!
1 hét és a bőrének 50%a vissza nőt 3 hét múlva egy ujjnyi szó r hiány emlékeztetett a betegségre!
De a kutyád vidd orvoshoz!
Koszonjuk, jol van, vagyis olyasmi.
Nem fertozes, nem betegseg, valami kulso hatasra felszakadt a bore, azt mondta a doki, tehat valoszinuleg a kerites a hibas. :/ Naponta tobbszor kell fertotleniteni, es a seb korul Bepanthennel kenni, hogy puhuljon es ne viszkessen, ezen kivul tisztitani kell.
Tettem ra tolcsert , hogy ne piszkalja , de mire szetszedte az egeszet. -.-
A labaval folyamatosan felszedi a gyogyulo sebet, de mar alakul. 60%- a mar szep, a tobbi meg sebes, de jot nezek ki a dologbol.
Mire haza ertem*
Es a cukros dolgot kiprobalom, ha nehezen fog gyogyulni a napokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!