Megmondanátok mi a kutya fajtája?
Figyelt kérdés
Szinte tenyérnyi kutyus és nem is nő meg nagy korára mert akkora marad,kb mint egy xs-es/bébi csivava,barna színű volt,megkérdeztem milyen fajta,olyasmit mondott a gazdája hogy gerdai/kertai koktél,beírtam a keresőbe,viszont nem találtam:( Meg tudnátok mondani mi a kutya fajtája? nagyon fontos lenne!:)2017. márc. 22. 17:43
1/9 anonim válasza:
Hát ha úgy mondta h koktél, akkor valószínűleg vmi vicces választ kaptál. Nem lehet, hogy vmi utcai koktélt mondott, ezzel utalva arra h keverék a kutya? Persze lehet tévedek
2/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy keverék,igazán egzotikus kutya..meg tényleg nagyon apró kutya volt, viszont fél éves és azt mondták hogy nem nő tovább.. de tippem sincs milyen fajta. van ötleted?
2017. márc. 22. 18:03
3/9 anonim válasza:
Ha koktél, akkor az nyilván keverék. Talán kerti vagy kertaljait mondott előtte.
4/9 anonim válasza:
Pomerániai, papillon, csivava. Ezek a legkisebb fajták.
5/9 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy bármit írok be ami lehetséges,nem adja ki:(
2017. márc. 22. 18:24
6/9 anonim válasza:
Keverék (kerti koktélt mondhatott talán).
7/9 anonim válasza:
Itt van a 25 legkisebb fajta. Ha nincs ezek között akkor keverék lesz.
9/9 anonim válasza:
Teacupnak szokták őket becézni. A teacup pomerániai lett most divat, de nem túl egészséges és hosszúéletű példányok szerencsétlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!