Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt már ilyen valakinél?...

Volt már ilyen valakinél? Ugye, nem lesz baja?

Figyelt kérdés
Kutyusunk kapott ma oltást, és feldagadt a felső ajka, orra. Most épp a kórházban vannak párommal, infúziót kap. Én itthon ülök, és nagyon ideges vagyok miatta. Légyszi, ha tapasztalt ilyet már valaki, nyugtasson meg!
2017. márc. 20. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Anafilaxiás sokk.

Gondolom az oltás egyik összetevője nagyon nem tetszett neki :)

Ha kap kezelést kutya baja sem lesz ne aggódj :)

2017. márc. 20. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerencsére csak olvastam erről. Az van amit az első kommentelő írt. Most már jó kezekben van a kutyid, ne aggódj! Gyors javulást kívánok, és ezek után a további oltások előtt jelezzétek az orvosnak, hogy allergiás a kutyus egy bizonyos oltásra.
2017. márc. 20. 19:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm! Úgy sajnálom szegényt, oltás előtt szóltunk, hogy sokmindenre allergiás, de mostanában jól van, nem gondoltam, hogy erre is :(
2017. márc. 20. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom akkor méh- darázscsípésre is az lehet.

Nem árt akkor előre felkészülni ezekre

2017. márc. 20. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Direkt ilyenre van itthon kutyának való tabi (csípésre stb). De ettől a látványtól úgy megijedtem, hogy azonnal rohantak dokihoz. Ezek szerint jól tettük. Már lement az infúzió, most hívott párom, hogy jobban van. :)
2017. márc. 20. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen jól be tud dagadni a pofájuk, szemük...

De ez csak a látható tünetek...

Az egész szervezetre kihat szóval ha ilyen van akkor ezerrel kell tűzni a kórházba még embernél is mert ebbe simán belel ehet halni.

2017. márc. 20. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!